Vannak itt olyanok akik gyárban találtak barátokat?
Nem tudom, én pl nem nézek le senkit aki dolgozik....az alkoholistákat, lusta trógereket, akik saját hibájukból vannak rossz helyzetben, viszont igen.
Mindenki előtt ott a lehetőség, csak tenni kell érte. A gyári melós tanulhat ha akar, ő is lehet irodista.
Vannak gyártósoron értelmesebb emberek, csak azoknak nagy eséllyel szenvedés az egész.
Nekem diplomám van, mégis gyárban dolgozok, operátorként.
Barát? Annyira beszélni se beszélek bent, hiszen ott a darabszám a lényeg.
Vannak értelmesebb emberek ott bent, igaz nagy eséllyel én barátokat nem fogok ott találni.
Nem is lehet sztem, mert semmit se mondhatsz senkinek, azonnal kiforgatják.
Én is gyártósoron dolgozom, kíváncsi vtam más véleményére :)
#19: ez akár nekem is szólhat. Valóban, elég mpotiváló az, hogy egyszerűen egész nap ugyanazt kell csinálni, az ember azt lesi, mikor lesz ennek az egész *zarnak vége. Emellett, remegnie kell, hogy ha szünetről késik, merthogy operátorként kb. semmi nem jár neki. Még az se, hogy elmehessen nyugodtan wc-re, mert ha nem szünetben intézi el, akkor jujuj, nem megy a munka, meg futnia kellene wc-re.
Igen, nekem már beszóltak, amiért fél órával szünet után mentem el wc-re...és megkaptam, hogy futnom kellett volna a wc-re. (Hogy még rövidebb idő alatt visszaérjek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!