Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mire számoljunk ebben az esetben?

Mire számoljunk ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Ausztriában dolgoztunk párommal egy hónap után indoklás nélkül elküldtek.

Most tudtam meg, hogy állólag párom a kolléganőt megfenyegette. Amit én nem is hiszek el.

Pont ő célozgatott hogy vizespólóznak azt majd párom élvezkedhet de ne vegyem magamra meg csak viccel. Gondolom ebből indult valami.

Még a fizunkat sem kaptam meg ezért írtam a főnöknek mivel 15-ig volt a határidő ( ebben a pillanatban sincs itt) erre volt ez a válasz,.hogy ő kiutalta mellesleg jogi lépéseket tesz irányomban a levél miatt és a párom miatt.

Na most a levelet is továbbítom bárkinek semmi agresszió nincs benne. Meg részéről a fenyegetést sem mivel ha valóban ez törtênt akkor ezzel az indokkal is kellett volna elküldenie nem pedig a levelemre ezt válaszolni. Utalásról sem küldött bizonylatott eddig a percig sem.

#Ausztria #Jogi dolog
2023. aug. 16. 17:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na mindegy hát mindenképp AK.Részére meg elengedtem ezt a fenyegetés dolgot ( mivel kérdeztem emailem hogy mégis mi történt, mert nem tudjuk, utolsó nap úgy néztek ránk, mint egy véres rongyra... Azért remélem nem olyan lett kitalálva h párom megakarta erőszakolnieg ilyenek) nem csináltunk semmit azért gondolom nekik is kell ezt bizonyítani nemcsak h kitalálok vmit azt a másik meg bűnhődik.
2023. aug. 16. 20:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Pletykák alapján fenyegetőzöl? Párod mit mond, ha már miatta rúgtak ki téged is? Miért nem intézi el ő, amit okozott?
2023. aug. 17. 09:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Látom nem sikerült elolvasni.
2023. aug. 17. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!