Roma családok mivel foglalkoznak? (videó)
Alábbi youtube csatornán roma családi ünnep videók vannak.
Esküvő, ballagás, szülinap, keresztelő.
(olyan mennyiségben mintha mesterséges intelligencia generálta volna)
https://www.youtube.com/@royalstudiopro/videos
https://www.youtube.com/watch?v=tKQzTtVATAU
Szerintem tök jópofa, hogy ezeket így csinálják, meg amúgy sem vagyok senki, hogy véleményt mondjak bármiről.
Teljes ártatlansággal kérdezem csak azt, hogy miből finanszírozzák ezeket a valószínűleg milliós eseményeket?
Ahogy én értelmezem, ezek a roma családok,rokonságok nagy hálózatot képeznek, olyan mint egy nagy cég, segítenek egymásnak, de kicsit ilyen mornon szekta jellegű, pl nem tudom a lányok ballagási rendezvényeiket ők akarták-e vagy a szülőknek marketing.
Kérdés, hogy honnan áramlik be a pénz egy ilyen roma rokonság nevű cégrendszerbe? Mivel foglalkoznak a família férfi vezér formái, hogy el tudnak tartani egy ilyen hálózatot? Gondolom, hogy nem 8órás irodai dolgozók random diplomával, mérnökök, orvosok, vagy ilyesmi unalmas dolog (mivel én ezekben a közegekben vagyok és nem találkozom velük). Szóval gondolom valamivel nagyon kereskednek. Valószínűleg a különböző famíliák nagyon hasonló dologgal foglakoznak.
Én pl 30 éves gyökértelen albérletben egyedül élő diplomás keveset kereső egyén vagyok, semmi családi/baráti kapcsolattal. Szóval számomra a kérdésben említett életforma teljesen értelmezhetetlen, hogy hogyan létezik a mai világban, ezért érdeklődöm.
Mivel foglalkoznak?
Eddig még sosem láttál élőben cigányt, csak 444-es és Telexes cigánysimogató cikkben?
A rongyrázók nyilván nem kétkezi munkával keresik meg a pénzt: kábítószer kereskedelem, lányok futtatása, csicskáztatás, uzsorázás, lopás-rablás akár nagy tételben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!