Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kerülhető el a totális...

Hogyan kerülhető el a totális depresszióba zuhanás, a "minden mindegy " állapotba kerülés egy halál unalmas és semmi előrelépést nem kínáló irodai munkakör esetén?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 17:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"Szerintem sportolj.A sikerélmény is sokat dob az emberen“

és mégis milyen sikerélményem lenne ha meló mellett totál amatőrként sportolnék? Hogy le tudok futni annyit amennyit egy 10 éves gyerek is röhögve lefut? Mert kb ez a max ami elérhető nekem. Nem vagyok épp 20 éves, de 2x annyi se már...

2023. aug. 10. 18:15
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Kifogásgyár,mindig vár! 😁
2023. aug. 10. 18:36
 13/22 A kérdező kommentje:
nem kifogás de ne mondjuk már hogy heti 5x8 órás tömény szart ellensúlyozos heti pár alkalmas 1-2 órás bohóckodás.... szálljunk már le a földre.
2023. aug. 10. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én szereztem egy macskát, az úgy másfél éve lefoglal mentálisan.
2023. aug. 10. 18:57
 15/22 anonim ***** válasza:

Idióta

Ha egyik választ se fogadod be akkor mi a fenének írtad ki a kérdést..jól mondta valaki

Van kifogás mindig

2023. aug. 10. 19:18
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Akkor most döntsd már el, hogy a munkád szar vagy a fizetésed. Amelyik szar, azt oldjad meg. Ha a pénz szar, keresd a lehetőségeket a váltásra és húzz el. Ha a monotonitás szar, akkor valami szórakoztatót csinálj utána. Ötletelned neked kéne, nem nekünk, nem mi vagyunk elégedetlenek az életeddel, hanem te, nem mi dumálunk le a megoldásokról, hanem te dumálod le saját magad.

Egyelőre válassz egy random dolgot munka után amit szívesen csinálnál vagy csináltál valaha, aztán vegyed rá magad a szabadidődben. Mindezt lehetőleg úgy, hogy az adott dologra figyelsz, nem pedig arra, hogy megmagyarázd miért hülyeség, miért nem működik.

2023. aug. 10. 20:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Mindent megadnék egy ilyen munkahelyért. Nálunk sajnos az megy, h állandóan jönnek a tök feladatok, amit meg se tudok csinálni, utálom az egészet. Ha nem fizetne ilyen jól, már itt se lennék.
2023. aug. 10. 22:37
 18/22 A kérdező kommentje:

"Mindent megadnék egy ilyen munkahelyért."

Igen? Gyere. Bruttó 300 a bér. Na? nettó 192.000.

Cafi jutalom akármi kieg soha egy fillér se.

Na? Csábító?

2023. aug. 11. 08:25
 19/22 A kérdező kommentje:

"Akkor most döntsd már el, hogy a munkád szar vagy a fizetésed. Amelyik szar, azt oldjad meg.“

AHA!!! És ha mindkettő szar akkor melyiket oldjam meg?

És nem gondolod talán, hogy ha kellenék bárhova is már eleve itt se lennék? Ez mondjuk fel se merül hogy na vajon mi a kékeres lóf***ért vagyok én itt? Na vajon mégis miért?

2023. aug. 11. 08:29
 20/22 anonim ***** válasza:

"AHA!!! És ha mindkettő szar akkor melyiket oldjam meg?"

Elsőnek azt amelyiket a legegyszerűbb. Pl a szabadidős tevékenységet egyszerűb.

"És nem gondolod talán, hogy ha kellenék bárhova is már eleve itt se lennék?"

Vagyok annyira rosszmájú, hogy gondoltam rá igen, de nem eresztetted bő lére a helyzeted részletezését, csak az ötleteken kötekedsz.

A sport az látom kilőve, de ha van számítógéped akkor gémelj egyet valamivel, aminek jó sztorija van és kiránt kicsit a valóságból. Ha a büdzsé ezt sem teszi lehetővé, még mindig választhatsz egy könyvet vagy akár te is kiránthatod magadnak. Ha ülsz fél órát a kézfejeden, akkor olyan mintha más csinálná. Nem igaz, hogy legalább munka után nem tudnál valamit kezdeni magaddal...

Kötekedés helyett inkább írd le, hogy volt van-e hobbid vagy bármi ami érdekel.

2023. aug. 11. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!