Hogyan kell lereagálni a modortalan, sértő hangon kommunikáló felettest, kollégát újoncként?
Figyelt kérdés
Ti hogy csináltátok, milyen gyakran fordult elő? Az a bajom hogy végletes vagyok, eddig csak egyetlen munkahelyemen volt problémám ezzel, nem reagáltam le, kedves készséges voltam, rám is szálltak, kiléptem. Mert elég agresszív vagyok igazából, és attól féltem, megtépem vagy vulgárisan úgy kiosztom, hogy kirúgnak. Nem tudom mi a középút, kérlek segítsetek egy jó technikával! Nőként, csupa nő közé megyek dolgozni, iroda.2023. aug. 10. 00:25
11/12 anonim válasza:
Ahol a vezetőség ezt a stílust képviseli, ott sajnos semmit nem tudsz tenni. El fogják intézni, hogy neked kelljen menni, kicsinálnak, megaláznak. Dolgoztam ilyen helyen (erste cc). Özönlöttek ki az emberek 3 aljas vezető miatt.
12/12 A kérdező kommentje:
11 Uhh nagyon sajnálom tényleg. Remélem lett jobb munkahelyed.
2023. aug. 25. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!