1/7 anonim válasza:
Bármelyik szabadon, találomra kiválasztott munkanap kezdésétől a végéig lezajló tartomány.
2/7 A kérdező kommentje:
Valami konkrétabb esetleg?
2023. aug. 8. 13:47
3/7 anonim válasza:
A konyhafőnök agresszív pszichopataként sorra nyomta neki a falnak a futárokat, diszpécsert, kisegítőket, ha épp nem tetszett neki valami. A főnök válasza:enyje bejnye, oldjátok meg, akinek nem tetszik, elmehet, de nehéz szakácsot találni. 🤷🏼♀️
4/7 anonim válasza:
Egyszer meggyulladt olaj aztán valaki vízzel próbálta oltani.
Na ilyet sose szabad csinálni mert az olaj úszik a vízen és olyan forrón ég, hogy a víz nem csak elpárolog de szétfröcsköli az égő olajat.
Majdnem felgyújtotta házat.
Ilyenkor le kell letakarni.
Fedő, tepsi vagy bármi ami nem éghető és nem törékeny.
5/7 anonim válasza:
Mesélhetek konyhai sztorikat? :)
Nem fog jót tenni a forgalomnak.
6/7 anonim válasza:
Két pincér összekapott, komoly szócsata lett, aztán az egyikük nagy magyarázás közben felkapott egy kést, majd azzal hadonászva osztotta az észt. Elég para volt..
7/7 anonim válasza:
Bebsztunk es a konyhan aludtunk. Reggel arra keltem hogy RrrrENDELEeeeS. En meg felpattantam hogy igen chef aztan szethanytam a konyhat majd a vendeg wc-t es hazakuldtek 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!