Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lehet a pszichológiai oka,...

Mi lehet a pszichológiai oka, hogy vannak, akiknek elnézik a lassúságot, hibákat, de nekem nem néznek el semmit és nem bíznak bennem?

Figyelt kérdés

Eddig minden munkahelyen ezeket tapasztaltam:

Hiába igyekszem, elvégzem, amit kell. Nem vagyok a leggyorsabb de vannak nálam lassúbak is, meg akik szeretnek lazsálni,de az nem baj... Minden munkahelyen láttam láblógató, hanyag kollégákat, nekik mégis hosszabb ideig tűrtek, engem meg a legkisebb apróságokért szólongatnak, rugnak ki. Ráadásul pont most volt egy kollégám, aki nagyon nehezen mert egyedül hagyni, annak ellenére, hogy nem először dolgoztam ebben a munkakörben és én nem is tartottam az egyedüli munkavégzéstől, tehát nem volt oka rá, sosem volt baj, ha egyedül voltam, de nagyon nem azt látta, amit én magamban éreztem. Sőt, szerintem legtöbben alapvetően nem azt látják. De még ha ez így is van, akkor sem érzem indokoltnak ezt a fajta hozzáállást. Úgy látom, nem tudok ez ellen sokat tenni, mert mintha csak a probléma egy szeletkéjét látnám. Ki tudja mi van még a háttérben. Mi lehet ennek az oka? Hogy lehet rajta változtatni?

2023. aug. 6. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Minden mögött van egy történet.

Megöröklöd az elődöd által hagyott hírnevet és úgy állnak hozzád is.

Nálam leginkább a közös sörözés javított a helyzeten.

2023. aug. 6. 15:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Az elődöm itt egy maximalista volt. Én nem vagyok az. Ő a szarkavarások miatt mondott fel, meg azért, mert már 5 éve nem tudott szabadságra menni. Igazából minden munkahelyen egész más karakter volt az elődöm, mint én. Az utánam jövők is teljesen más világ voltak.
2023. aug. 6. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Legalabb haadszor olvasom rzt a kérdést. Először más volt a véleményem de ennyiszer olvasva egyre jobban érik bennem hogy szimplán csak idegesítő vagy.
2023. aug. 6. 17:34
 4/9 A kérdező kommentje:

Az érdekes, mert én először írtam ki. Az ugye lehetetlen, hogy más is van hasonló problémával? Ha nem szimpatikus számodra egy kérdés, oké, nem muszáj végigolvasni, válaszolni főleg nem.

2023. aug. 6. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Esélyes, hogy nem jössz ki a kollégákkal azért tesznek lapátra.
2023. aug. 6. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyalod senki seggét, lehetsz akármilyen jó, neked semmit nem fognak elnézni, sőt direkt keresik, mivel járathatnának le.
2023. aug. 6. 19:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Legutóbbi munkahelyemen például mindenkivel jól kijöttem. Barátságos vagyok, amíg velem is azok. Ha valakin azt látom, nem kedvel, azt inkább ignorálom, kerülöm. Nyalis nem vagyok, de alapvetően kedves vagyok mindenkivel.

Volt itt egy másik lány is például ezen az említett legutóbbi munkahelyen. Egy nagyon arany, nyitott jószívű lány, nem ártott senkinek. Kikezdték, meret "sokat beszélgetett a főnökkel"... De érdekes hogy az áskálódók, szarkavarók, láncdohányos lálblógatók, akik másra tolják a melót, ők maradnak, hibázhatnak.

2023. aug. 6. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
rajta változtatni nagyon egyszerű. Olyan teljesítményt kell lerakni az asztalra, hogy ne legyen okuk ezzel foglalkozni
2023. aug. 6. 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:
64%

"De érdekes hogy az áskálódók, szarkavarók, láncdohányos lálblógatók, akik másra tolják a melót, ők maradnak, hibázhatnak."

Ez így szokott lenni, de csak ha rossz helyen vagy.

2023. aug. 7. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!