Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is úgy van a munkájával,...

Más is úgy van a munkájával, hogy közömbös / utálja, és csak úgy tekint rá, mint bevételi forrás?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tölt fel a munkám, egy vidéki kisvárosban élek, csak úgy tekintek rá, hogy ez szükséges, hogy tudjam fizetni a számláim.

Agyaltam egy időben a Budapestre történő felköltözésen, de ott meg szoronganék, hogy szinte semmi pénzem nem maradna az albérlet mellett.

Ez ilyen patthelyzet, mással is van így? 30 fölött kezdtem elengedni ezt a mit dolgozom témát, karrierrel öltve. Előtte nagyon motivált voltam pedig.

2023. aug. 6. 13:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
A legtöbb értelmes ember így tekint a munkájára. Teljesen normális és átlagos dolog.
2023. aug. 6. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva, de ugyanez van nálam is. Bp.-n élek, dolgozok, de semmi előrelépés-váltási lehetőség.
2023. aug. 6. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

1

Igen a legtöbb ember tényleg így tekint a munkájára..Viszont ez nyilván nem normális.Mert szerintem inkább az volna a normális ha az ember nem csinálná évekig azt amit ki nem állhat.Ha valaki nem szereti mondjuk a pacalt,akkor az nem is tömködi magába erőszakkal.Hanem helyette inkább választ magának más ételt...

2023. aug. 6. 14:03
 4/11 Metionin ***** válasza:
100%
Utáni nem utálom, sőt kifejezetten örülök, hogy az a munkám, ami de ha nem kellene pénzt keresnem, biztos nem csinálnám.
2023. aug. 6. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

"A legtöbb értelmes ember így tekint a munkájára."

Én nem nevezném értelmes embernek azt, aki gyűlöli a munkáját és az ébren töltött idejének 70%-ban egy gyűlölt tevékenységet folytat.

2023. aug. 6. 14:18
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem, én nem tudok azonosulni azzal, amit a kérdésedben, ill. kifejtésedben vetettél fel! Én egy hivatásos katona vagyok és a hivatásomnak élek. Minden embernek vannak nehéz periódusai az életében, - ez alól én sem vagyok kivétel, - de én mindig energikusan, felelősségtudattal és az éppen aktuális formámnak megfelelő legnagyobb energia befektetéssel viszonyulok a hivatásomhoz. Aki hivatásként tekint a munkájára, annak fel sem merül a fejében olyan, hogy kizárólag anyagi forrásként és undorodva tekint arra.
2023. aug. 6. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
4. munkahelyem. Mind más jellegű volt kicsit, először lelkes voltam, aztán kb. 5 év után elkezdtem baromira unni amit nap, mint nap csináltam. Volt, hogy felmondtam, vagy gyerek jött, meg is szűnt a cég, szóval kereshettem mást. Előbb - utóbb mind rutin lesz, unalmas, de ez az élet a többségnek. Nem mindenki végez irtó fontos és izgalmas munkát, amitől ezrek élete függ, szóval igen, azért dolgozom, hogy pénzt kapjak érte, semmi másért.
2023. aug. 6. 18:48
 8/11 anonim ***** válasza:
HÁt olyan munkát kell keresni, amit nem tehernek érzel és problem solved
2023. aug. 6. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Utálom, mint a szart:(

Egy része rutin, azt azért, mert unalmas. Másik része totál újdonság,azt pedig azért.

2023. aug. 7. 05:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Pénznyelőbe (albérlet) érdemes befektetni, főleg hogy a fos fizetések mellett húzzák fel az árakat.
2023. aug. 7. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!