Olyan oldal/forrás ahonnan lehet smúzolni tanulni?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon gyenge vagyok ami a társasági életet illeti.
Szeretnék megtanulni ügyesen fecsegni a semmiről. Nagyokat mondani, mindenkire mosolyogni és semmit mondani.
Hogyan lehetne erre a képességre szert tenni?
Youtube-csatornákra gondoltam többek között.
Valaki aki hasonló cipőben jár?
2020. dec. 27. 11:49
1/7 anonim válasza:
ez valóban tanulható, de elsősorban azt kell megtanulnod, hogy akivel beszélgetsz azzal sosem a semmiről beszélgetsz. Akkor leszel jó társalgó, ha tényleg érdekel az, amiről szó van. Erre kell magad trenirozni.
2/7 A kérdező kommentje:
És ezt hogy?
2020. dec. 27. 12:00
3/7 anonim válasza:
Kerdezz.
Ha odafigyelsz,mirol beszel a masik,akkor bele tudsz kerdezni.
4/7 anonim válasza:
érdekeljenek az emberek. Ha érdekelnek, odafigyelsz a mondandójukra.
5/7 A kérdező kommentje:
Csak pont ez az, hogy sokszor nem érdekelnek, de érdekből barátkozni kell velük.
Pl munkahely, egyetem, vallási közösség stb.
2020. dec. 27. 13:04
6/7 anonim válasza:
Pont ez a porbléma. Amig érdekből barátkozol, addig ez lesz. Ha majd nem érdekből fogsz, akkor változik a dolog.
7/7 A kérdező kommentje:
Barátkozok én nem-érdekből is, de rá vagyok szorulva a kapcsolatokra bizonyos területeken.
Légyszi olyan válaszoljon, aki tudna tippeket adni az érdek-barátságokhoz.
Köszönöm.
2020. dec. 27. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!