Buli a kollégákkal a főnök nélkül?
A kollégáim szerveznek egy bulit, ráadásul ottalvósat, és már az elején eldöntötték, hogy a főnökünket nem akarják meghívni.
Számomra ez gáz. Főleg, hogy a főnök márkorábban szervezett kirándulást.
Még egy kollégámnak ez a véleménye, de a többiek előtt nem akarta mondani.
Én kezdettől mondtam, hogy csak akkkor megyek, ha mindenkit meghívnak, akkor is ezt mondanám, ha valamelyik beosztottat hagynának ki.
A főnök biztosan meg fogja tudni, itt minden elterjed.
Viszont így lehet, én kerülök a körön kívül. Mit tennétek?
Egyébként szerintem nem fog rákérdezni a dologra. Az sem biztos, hogy pontosan tudni fogja, ki volt ott és ki nem. Azt nem gondolnám, hogy szándékosan törleszteni fog a dolog miatt, de biztosan másképp fog hozzánk állni.
Egyébként fontosnak tartom, hogy kifelé egységet mutassunk.
Sokban függ a főnököd személyiségétől.
Ha nagyon akarja, úgyis kifogja deríteni hogy kik voltak ott, vagy hogy kik szervezték. Általában mindenhol van valaki, aki a főnök kedvéért mindent elmond.
Lehet hidegen hagyja, de az is lehet hogy megromlik a munkahelyi kapcsolatotok. Mondjuk az biztos, hogy nem fogja érdekelni, hogy ki szervezte, mindenkivel kivitelezni fog aki ott volt.
Egyébként én tuti nem hagynám ki pont a főnököm egy ilyen buliról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!