Valaki verekedett már munkahelyén kollegájával, főnökével mert az annyira felidegesítette?
Figyelt kérdés
A siofoki eset kapcsán jutott eszembe ez a kérdés, ahol egy vendéglátóban az egyik dolgozó rendesen helyben hagyta a főnökét.2023. aug. 4. 07:06
11/18 anonim válasza:
8: Magyarországon is volt már ilyen eset, egy gyárnál, azt hiszem Győrben, egyik dolgozó munka után agyonverte a másikat.
Amúgy nem kell, hogy agyonverje, az is elég, ha maradandó kárt okoz. Kiveri a szemét, agysérülest okoz vagy ilyesmi.
13/18 anonim válasza:
Nekem a szomszéd 60 kilós palira mondták itt a településen, hogy vigyázzak vele.
Kis agresszív ürge, pillanat alatt elővesz valami fél méteres bicskát.
Rendszerint bunyó közben, okozhat meglepetést...
Idősebb vagyok már, sosem verekedtem, de újabban mindig 1 hajszál választ el tőle.
1x akadjak össze valami feltételes szabadlábas visszaesővel, fix, hogy ottmaradok.
14/18 anonim válasza:
"Azért elég nehéz egy embert halálra verni"
Acelbetetes gumicsizmaban dolgozom. Fel perc alatt halalrarugdalhato vele az ember.
39F incel
15/18 Senior Séf válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy akartak már megverni
17/18 anonim válasza:
16: Sose dolgoztam vagyonőrként. Egyik eset közmunkában történt, másik meg étteremben.
18/18 anonim válasza:
Én sokszor majdnem összeverekedtem a séfemmel mert állandóan ordibál velem én meg ezt már egyre kevésbé tűrőm. Sokszor elgondolkoztam már a váltáson csak az ott dolgozó haveromat félek otthagyni ezzel az elmebeteggel. Egyszer már én is visszaordítottam neki de mindig otthagytam mert nem akartam verekedni de sokszor már majdnem neki mentem haverom úgy fogott vissza meg nyugtatott mindig le. Szegény séfemnek a mentális egészségügyi állapota nagyon rossz lehet de nem értem akkor hogy miért nem megy el vele pszichiáterhez ahelyett hogy mi velünk ordibáljon meg keménykedjen?! Egyszer olyat mondott nekem csak hogy lestem, azt mondta telibe ver én meg mondtam neki hogy úgy verjél telibe hogy akkor munka után bemegyek a rendőrségre és feljelentést teszek ellened testisértés vágyával! Sokat képzel magáról de remélem hogy egyszer nagyon emberére talál majd de nehogy nálam egyszer elszakadjon az a bizonyos cérna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!