Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Búcsúajandék elküldésnél?

Búcsúajandék elküldésnél?

Figyelt kérdés

Hétfőn elküldtek a munkahelyemről 12 év után, nincs semmi konkrét indoka, csak visszaesett a munka.

Eddig akik felmondtak 3-4 ember az elmúlt években mindig kaptak ajándékot, volt nagy elköszönés, meg ilyesmi. Én kaptam egy sziát. Értem hogy nem én mondtam fel, de utólag azért ha nagyon akartak volna gyorsan szervezhettek volna valami elköszönést nekem is. Csak én vagyok hülye hogy ez rosszul esik?

2023. aug. 3. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Búcsúparty annak jár aki felmond ÉS szerették a munkahelyen.
2023. aug. 3. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy 12 év alatt bárkinek baja lett volna velem, nem fegyelmivel küldtek el..
2023. aug. 3. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
34%
A mondat két állítást tartalmaz.
2023. aug. 3. 21:53
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Tény, hogy nem kötelező a búcsú buli rendezés, de azt gondolom hogy ha valóban az van, amit fent írtál, akkor illet volna ennyi idő után valami búcsú bulit szervezni, főleg azoknak akikkel régebb óta kollégák voltatok.

Nem lehet, hogy valami más áll a háttérben, amiért elküldtek csak nem mondták el a teljes igazságot. Esetleg az utobbi időben nem volt veled valami probléma munka, vagy viselkedés területén, ami ezt a helyzetet kiválthatta.

2023. aug. 3. 22:32
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem volt :(
2023. aug. 3. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak annak jár rendes búcsú aki hiányozni fog.

Engem őrökkel dobattak ki mert nem írtam alá a közös megegyezést és kértem a végkielégítést.

2023. aug. 3. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 ez borzalmas lehetett:(

Velem aláíratták a közöst, bár ne mentem volna bele. De hát akkor még fiatal voltam és könnyen sarokba szorítható. Annyi volt a probléma, hogy nem én hoztam a legtöbb pénzt a konyhára. Teljesen váratlanul ért, mikor behívtak egyik reggel, hogy akkor ennyi volt, azonnal pakoljak és menjek el. Nagyon kiborultam, én se kaptam búcsú ajándékot (mondjuk elég bizarrnak éreztem volna ebben a helyzetben).

Ott viszont volt búcsúztatás,ahol én mondtam fel, nagyon kedvesek voltak a munkatársak. Főleg csokit meg virágot kaptam. Kérdező, sajnálom, hogy ez rosszul esett neked, szerintem én is elkenődnék. De alapvetően sehol nem kötelező búcsúztatást szervezni.

2023. aug. 4. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!