Leggázabb munkásruha amit valaha viseltél munkahelyen?
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 14:40
12/16 anonim válasza:
Semmi gázt nem látzam soha a munkásruhában, pedig gyakorlatilag abban élek.
Fekete munkásgatya, kevlár sportos cipők, fellül nyáron polo, télen kapucnis pulover vagy fényvisszaverő makita kabát, természetesen minden ellátva a cégem logojával.
13/16 anonim válasza:
Az Auchanban XXL-es kopenyem volt S meretukent, de ez rendben. Arufeltolto voltam. A raktar iszonyuan mocskos, marmint a dobozok, amik teljes kaoszban voltak sokkal kisebb helyen osszezsufolva. Nem elelmiszer, szerencsere.
Csereruhat egy ideig nem adtak, igy szabadnapig az eladoterben is iszonyu mocskos-retkes kopenyben pakolgattam.
14/16 anonim válasza:
Rühellek öltönyben járni és szerintem ennél nincs cikibb öltözet, kivéve persze ha temetésre vagy bíróságra megy benne az ember. Szerencsére állandó jelleggel soha nem kellett hordanom, néhány éve viszont még kötelező volt a pofavizitek alkalmából. Utáltam mint a sz*rt.
15/16 anonim válasza:
Tüllszoknyás tündérnek öltöztettek a gyerekek és kifestették a körmöm. Au pair voltam.
16/16 anonim válasza:
párom tangáját vettem fel, mert mosásba voltak az alsóim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!