Munkásruhában illik bevásárolni?
Ha munkából jössz akkor miért ne?
Szerintem az illem a viselkedésben fontos. Köszönj hangosan, napszaknak megfelelően, legyén udvarias mindenkivel, ne tolakodj, stb. A ruha csak külsőség, kicsinyes emberek akadnak fenn csak az ilyesmin.
Szerintem bevásárlásnál nem számít. Akár kisestélyi ruhában is mehet az ember, ha most pont úgy jött ki a dolog, hogy megy valahova vagy jött valahonnan. Tény, hogy nem mindennapi, hogy valaki kisestélyiben megy bevásárolni. :D
Evvel csak azt akarom mondani, hogy ha most pont úgy jön ki a dolog, akkor persze, menj munkásruhába bevásárolni. Nem számít. A bevásárlás nem olyan hely, ahova ki kéne öltözni. Jó persze, azért büdös, koszos ruhában nem éppen ideális bevásárolni menni, de amúgy nem számít.
Ha tiszta akkor Ok
De ha koszos akkor szerintem élelmiszerboltban gáz.
#5 nem hisszük azt. De általában fizikai munkát végeznek munkásruhában, az pedig gyakran jár több-kevesebb szennyeződéssel. Épp elég, ha mondjuk látványosan poros lesz.
2. voltam.
Nem is értem a kérdésed!
Nálunk a spárban futógatyában is bevásárol pár ízléstelen pitcsa akiknek alul minden látszik, ha nekik nem gáz így akkor egy munkásruha miért lenne az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!