Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ugye nem követtem el ezzel bűnt?

Ugye nem követtem el ezzel bűnt?

Figyelt kérdés
Ma mentem be a munkahelyre és a biztonsági őr kérdezte, hogy tudok e róla hogy befosott a kolleganőm? Nem mondtam neki semmit, annyit mondtam hogy bárkivel megtörténhet. Ezt az egész szitut elmeséltem egy másik kolleganőmnek, aki nevetett, de illetlennek találta az őrt. Ugye nem követtem el nagy bűnt? Szerintem már a munkahelyen tudja mindenki, hogy mi történt a kollleganőmmel
2023. júl. 28. 20:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Akkor ha már itt a kérdés, kicsit bűntudatom van hogy belementem a témába
2023. júl. 28. 20:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki, jó helyre rakták a kérdést.
2023. júl. 28. 20:49
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
tényleg ne narkózz ennyit, már súlyos az állapotod
2023. júl. 28. 20:57
 4/15 A kérdező kommentje:
Csak a szokásos orvos által felírt gyógyszereket szedem
2023. júl. 28. 20:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
el tudom kepzelni hogy fapofaval igy "xy befosott ugye tudsz rola" te meg "mindenkivel megesik" szinten fapofaval, majd meseled kollegadnak o meg kuncog rajta, ez milyen munkahely ha szabad kerdezni?
2023. júl. 28. 21:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Én nem a fosáson botránkoztam meg, hanem azon hogy az őr kibeszélte más fosását.
2023. júl. 28. 21:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nagy része ilyen. Te is egyből mesélted a kolléganődnek, hogy mi történt...
2023. júl. 28. 21:47
 8/15 A kérdező kommentje:
Mert akivel történt az is elmondta mindenkinek
2023. júl. 28. 21:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha egyszer már azt válaszoltad az őrnek, bárkivel megtörténhet, amit diplomatikus és intelligens válasz.

Akkor miért meséled el a kollégának.... Nem is értem ez már nem intelligens, hanem pletyka szagú.....

Első körben helyesen viselkedtél. Ott él is kellett volna felejteni.... Kíváncsi lennék mit szólnál, ha veled történe hasonló baleset és azon nevetnének mások...

Az öröknek 80-85% ilyen sajnos, de ezt helyén kell kezelni...

Ugye tudod hogy ezek utána bármi a végzettséged valamelyest elsüllyedttél az őr szintjére.

2023. júl. 28. 22:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Én nem pletykálni akartam, csak elmondtam, hogy nem tetszett az őr viselkedése
2023. júl. 28. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!