Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lépjek ezen túl?...

Hogyan lépjek ezen túl? Követtek már el valaki ellen hasonlót? Kicsit hosszú..

Figyelt kérdés

Szóval ez már bő fél éve történt. Volt egy gyerekkori barátnőm. Középsuli kezdetekor egy darabig eltávolodtunk (más suliba mentünk). De aztán újra egyre többet kezdtünk el együtt lógni. Volt egy kis balhénk egy srác miatt (de úgy éreztem sikerült megbeszélni a dolgot és továbblépni). De mint utólag kiderült, ő egyáltalán nem zárta le ezt a dolgot és a hátam mögött folyton kibeszélt mindenkinek, kb. A világ legrosszabb emberének állított be, ahol ő az áldozat. de a legdurvább húzása az volt, hogy udvarolgatni kezdett egy srác. Jól éreztem magam vele, de pár hónap után felszivodott. Kiderült, hogy mikor lefeküdtem vele, ő ezt felvette. És ez a “barátnőm” kérte erre. Persze a hátam mögött mindenkinek megmutatta, de mivel titokban tette és úgy csinált mintha jóban lennénk én ezt konkrétan egy fel évvel később tudtam meg egy ismerőstől, h mi történt (úgy egy hónapja). Nem mondtam el, hogy tudom, mert még a haverok közül se mondta el senki, ezért egyszerűen ignoráltam őket. De azóta totál káoszt érzek, mintha sose lett volna igazából a barátom és minden hazugság lett volna. nem tudom, hogy ezek után h bízhatnék bárkiben is? Csak úgy érzem, hogy megfulladok… lábalt már ki vki hasonló helyzetből?

23/l

2021. szept. 2. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tegyel feljelentest a rendorsegen.
2021. szept. 2. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyből mentem volna a rendőrségre ilyen esetben. Ez nagyon durva nem is értem, hogy tudtad csak simán ignorálni őket.
2021. szept. 2. 13:13
 3/12 A kérdező kommentje:
De mire? Nincs ez a videó a birtokomban, személyesen nem is láttam, csak az eset óta, olyan fura volt a “barátnőm” (kevesebbet találkoztunk, kicsit lenéző lett a viselkedése, meg a közeli tarsasagé is) és most kiderült miért. Annyi idő eltelt már, hogy nem tudom egyáltalán meg van e ez még.
2021. szept. 2. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Én utánna járnék hogy megvan e még és ha igen akkor megszerezném és vinném a rendőrségre. Ha nincs meg akkor nem tudsz mit csinálni.
2021. szept. 2. 13:16
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom :/ engem lelkileg viselt meg nagyon, de legjobban ez az árulás és nem tudom, hogyan labaljak ki ebből, hiszen otthon erről beszélni se tudok
2021. szept. 2. 13:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Pedig kellene. Pszichológus?
2021. szept. 2. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, gondolkodom rajta, m akitől tudom, ő se szándékosan mondta el és azt mondta, hogy letagadja, ha mondom valakinek. És csak fogalmam sincs hogyan tovább, senkihez se bírok szólni, mert hányingerem van tőlük
2021. szept. 2. 13:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress fel egy pszichológust. Jobb most elkezdeni feldolgozni egy szakemberrel a veled történteket, hogy ne befolyásolja negatív irányba a jövőbeli baráti és párkapcsolataidat.
2021. szept. 2. 13:27
 9/12 anonim ***** válasza:
7. Fu hallod ez egy elég gáz szitu. De igazából az ilyenek úgyis bevallják ha patthelyzet van. Gyávák ezek általában. Ha feljelentenéd és ki menne egy rendőr, bevinné kihallgatni, hidd el úgy dalolna mint a kismadár.
2021. szept. 2. 13:29
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szakembert fel fogok keresni.

A rendőrség is egy jó ötlet lenne, csak sajnos semmi bizonyíték sincs a kezemben :(

2021. szept. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!