Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pszichológus által feltárt...

A pszichológus által feltárt hibáidat azonnal tudtad javítani? Én most is ilyen hibát követtem el, pedig egy éve már mondta ezt.

Figyelt kérdés
Nektek hogy megy?
2021. aug. 6. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
nem. Ez nem olyan hogy az egyik pillanatról a másikra változunk.
2021. aug. 6. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ez nem megy olyan hamar sokszor évek kellenek.Nem is biztos,hogy el fog tűnni csak idővel megtanulod kontrollálni. Eleve az ember nehezen változik,kibújni a bőréből nem tud. Nyilván ha olyan problémád van akkor törekedni kell arra minél jobban,hogy ne kövesd el,de azért ne hidd,hogy sosem történik meg többé.
2021. aug. 6. 10:57
 3/3 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

#1: +1

Kérdező: Ez fokozatosan megy. Azt gondoltam, hogy már nem vágok a pszichológusom szavába, de esetenként még igen. Azt gondoltam, hogy már nem érzem azt az utcán, hogy "szolgálatba helyezni" kell magamat, de sajnos előfordul.

Amikor már tudod, hogy hibád van, és tenni is akarsz ellene, elkezdesz figyelni rá, nehogy elkövesd. Kerülni fogod az ilyen helyzeteket vagy teszel a kialakulásuk ellen. Ez tudatos. És amikor már jó régóta teszed, tudattalanná válik, ugyanúgy, mint ahogyan tudattalan volt a hibád elkövetése is. Ilyen tekintetben ez is olyan, mint írni tanulni. Vagy mint a fogyás, nem egy nap alatt menet fel, nem egy nap alatt megy le.

Azért tart soká a javítás, mert az tudatos munka, míg a hiba elkövetése tudattalan volt, emiatt az utóbbi szinte nem is igényelt energiabefektetést.

2021. aug. 6. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!