Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Aki boltban dolgozik, annak...

Aki boltban dolgozik, annak szokott olyan lenni a munkaszerződésében, hogy nem ismerkedhet vevővel?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy flörtöl, bókol, randira hív egy boltos egy vevőt.

Van erre írt vagy íratlan szabály általában?

2023. júl. 25. 22:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább munka társak között tudok ilyet elképzelni. Őszintén a munkáltató honnan is tudná, hogy egy vevővel randizol szabadidődben.

Csak nem ki kosarazott a boltos csaj??

2023. júl. 25. 22:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez maximum íratlan szabály. Mondjuk nagy forgalmú helynél felesleges, de mondjuk egy kisebb boltban nem hiszem, hogy jó, ha elijeszti az eladó a vevőket, mert híre megy, hogy mindenkire nyomul :D
2023. júl. 25. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem szabály csak a másik tiszteletben tartása. Az ember nem flörtölni, hanem haverkodni jár be a boltba.
2023. júl. 25. 22:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hanem vásárolni jár be a boltba, bocsi elírtam. :D
2023. júl. 25. 22:37
 5/13 A kérdező kommentje:
3, igen, de ha te boltos vagy és pont belép életed nője, hogy vásároljon, akkor mit csinálsz?
2023. júl. 25. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
14%

Remek, már a boltban se lehet ismerkedni. Et is felírom akkor a suli, egyetem, munkahely, busz, utca, mozi, könyvtár, pláza, vonat, uszoda, kocsma, étterem, internet mellé.

Amúgy van még olyan ahol lehet ismerkedni?

2023. júl. 25. 23:09
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Neked sehol. Miért kell zaklatni mindenhol az embereket?
2023. júl. 25. 23:14
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 Miért ne lehetne?Csak nem mindegy ki szólít le kit.Amint az egyetemi oktatónak etikátlan egy hallgatóra rámászni, ugyanúgy rgy boltosnak is a vevőre, főnöknek a beosztottra, buszsofőrnek az utasra, stb.
2023. júl. 25. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez megprobal kizarni zaklatasnak, kinosnak minosulo eseteket, mert a ceget kepviseli munka kozben az elado. De azert emberi leny. Diszkreten, vagy munkaidoben megismert vevot munkaidon kivul el lehet hivni kavera. De ne stalking legyen.
2023. júl. 25. 23:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, senki sem tiltja, csak figyeld, hogy ki hogy reagál. Ne nyomulj, csak legyél figyelmes és ha úgy látod, a vevő nem akar csevegni, hagyjad.

Nekem volt bolt, amit pont azért kerültem el, mert az eladó az aurámba mászott valahányszor bementem és nem vette a lapot, hogy nem akarok haverkodni.

2023. júl. 26. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!