Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy elbocsátott alkalmazott...

AaAnita kérdése:

Egy elbocsátott alkalmazott munkaszerződését mennyi ideig kell megőrizni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 19. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Amíg be nem tölti a nyugdíj korhatárt+5év
2021. márc. 19. 09:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az 1-nek, ezért jó gyakoris szokás szerint le is lett pontozva!

Minden munkaszerződést célszerű megtartani a nyugdíj megállapításáig - de kellhet rokkantsági nyugdíjhoz is akár 30 évesen - mert akár napokon is múlhat, hogy milyen kategóriába kerül valaki.

Amellett a NAV felé sem mindegy, hogy vezérigazgatóként, vagy portásként adóztad amit adóztál.

Szóval tedd el szépen őket sorban egy dossziéba, fog kelleni!

2021. márc. 19. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
17%

"Amellett a NAV felé sem mindegy, hogy vezérigazgatóként, vagy portásként adóztad amit adóztál."

Teljesen és tökéletesen MINDEGY hogy amit adóztam milyen beosztásban adóztam. TÖKÉLETESEN MINDEGY csak az számít milyen összeg után adóztam.

A kutyát nem érdekli hogy én fél millió nettót tróger segédmunkásként vagy vezérigazgatóként adóztam. Semmi jelentősége. Az számít MENNYIT ADÓZTAM.

2021. márc. 19. 12:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!
2021. márc. 19. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy te tévedsz!

Pont most zajlik a cégnél NAV vizsgálat, sorra kéri be a NAV a munkaszerződéseket, béreket és felülbírálják, hogy a kettő aránylik e egymáshoz.

De nagyon nem szeretnék erről vitázni senkivel, mindenki azt csinál amit akar!

2021. márc. 19. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

", sorra kéri be a NAV a munkaszerződéseket, béreket és felülbírálják, hogy a kettő aránylik e egymáshoz."

Üres hazug ostoba kamu.

Mutass rá arra a publikus írásos szabályrendszerre amely megmondja hogy X beosztásban X ft-tot MÉG lehet fizetni de Y ft-ot már nem!

Mutass már rá! Hol van ez leírva!

Hogy ha én felveszem faluvégi alkeszjózsit trágyahordónak a saját cégembe havi 5 milliós fizetéssel akkor ezt nem tehetem meg! Hol van ez leírva?

Várom!

2021. márc. 19. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Te mit a francot szeretnél itt félremagyarázni?

Ha te vagy annyira elmebeteg, hogy a trágyahordó Józsinak havi 5 milliót fizetsz, az a te egyéni szoc.problémád és nyilván rövid idő múlva gondnokság alá vonnak.

Viszont a NAV nem hülye, az aránytalanságokat nézik és a normális életben inkább az ellenkezője az igaz.

A minimálbérre vagy 4 órákra bejelentett Józsikról szól a történet.

De azzal a “hasznossági” szinttel amivel te jeleskedsz itt, a helyedben nem csinálnék tovább magamból hülyét!

2021. márc. 19. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

"A minimálbérre vagy 4 órákra bejelentett Józsikról szól a történet."

A cégünknél soksoksok éve 4 sőt 2 órás bejelentésekkel futtatnak 8 órás embereket. soksoksok éve. Soha semmi baja nem lett a cégnek abból hogy papíron 1 db teljes állású emberük sincsen csak 2 órások.

ébresztő. Az egész trágya ország így működik.

2021. márc. 19. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Balázs fejezd már be! 😄
2021. márc. 19. 18:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag extrém aránytalanságot vizsgálnak, már nem emlékszem pontosan hogy lehet az MT-ből levezetni, de tudom, hogy volt rá birósági ítélet. De emlékeim szerint ott valamelyik oldal perelt, tehát nem maguktól vizsgálták.
2021. márc. 19. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!