Egy elbocsátott alkalmazott munkaszerződését mennyi ideig kell megőrizni?
Igaza van az 1-nek, ezért jó gyakoris szokás szerint le is lett pontozva!
Minden munkaszerződést célszerű megtartani a nyugdíj megállapításáig - de kellhet rokkantsági nyugdíjhoz is akár 30 évesen - mert akár napokon is múlhat, hogy milyen kategóriába kerül valaki.
Amellett a NAV felé sem mindegy, hogy vezérigazgatóként, vagy portásként adóztad amit adóztál.
Szóval tedd el szépen őket sorban egy dossziéba, fog kelleni!
"Amellett a NAV felé sem mindegy, hogy vezérigazgatóként, vagy portásként adóztad amit adóztál."
Teljesen és tökéletesen MINDEGY hogy amit adóztam milyen beosztásban adóztam. TÖKÉLETESEN MINDEGY csak az számít milyen összeg után adóztam.
A kutyát nem érdekli hogy én fél millió nettót tróger segédmunkásként vagy vezérigazgatóként adóztam. Semmi jelentősége. Az számít MENNYIT ADÓZTAM.
Ahogy te tévedsz!
Pont most zajlik a cégnél NAV vizsgálat, sorra kéri be a NAV a munkaszerződéseket, béreket és felülbírálják, hogy a kettő aránylik e egymáshoz.
De nagyon nem szeretnék erről vitázni senkivel, mindenki azt csinál amit akar!
", sorra kéri be a NAV a munkaszerződéseket, béreket és felülbírálják, hogy a kettő aránylik e egymáshoz."
Üres hazug ostoba kamu.
Mutass rá arra a publikus írásos szabályrendszerre amely megmondja hogy X beosztásban X ft-tot MÉG lehet fizetni de Y ft-ot már nem!
Mutass már rá! Hol van ez leírva!
Hogy ha én felveszem faluvégi alkeszjózsit trágyahordónak a saját cégembe havi 5 milliós fizetéssel akkor ezt nem tehetem meg! Hol van ez leírva?
Várom!
Te mit a francot szeretnél itt félremagyarázni?
Ha te vagy annyira elmebeteg, hogy a trágyahordó Józsinak havi 5 milliót fizetsz, az a te egyéni szoc.problémád és nyilván rövid idő múlva gondnokság alá vonnak.
Viszont a NAV nem hülye, az aránytalanságokat nézik és a normális életben inkább az ellenkezője az igaz.
A minimálbérre vagy 4 órákra bejelentett Józsikról szól a történet.
De azzal a “hasznossági” szinttel amivel te jeleskedsz itt, a helyedben nem csinálnék tovább magamból hülyét!
"A minimálbérre vagy 4 órákra bejelentett Józsikról szól a történet."
A cégünknél soksoksok éve 4 sőt 2 órás bejelentésekkel futtatnak 8 órás embereket. soksoksok éve. Soha semmi baja nem lett a cégnek abból hogy papíron 1 db teljes állású emberük sincsen csak 2 órások.
ébresztő. Az egész trágya ország így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!