Hogy tudnék még embereket találni a munkámhoz?
Figyelt kérdés
Nem apróhirdetés tényleg kérdezek.
Facebook,instagram, egyéb leadeket már használok. Nyílván jön 1-2 ember de nem sok.
Ha most elkezdeném fellapozni a telefonkönyvet és hívogatni az embereket hogy üdv xy vagyok a xy biztositótól érdekelné-e biztositas akkor szerintem úgy 100-bol 98 elküldene melegebb éghajlatra.
Kifogytam az ötleteimből szerintetek hol tudnék még aktivizálódni? Tiktokra gondoltam de hát nem igazán van ínyemre.
2023. júl. 25. 21:01
11/15 anonim válasza:
Most targyilagosan, tenyleg, igy is nagyon fognak utalni. ( Nincs ekezetem, szoval nem penzt utalni, hanem ekezettel.)
Egyszeruen napi szinten olyan mennyisegu b@szogato hivast kap az ember, raadasul ez is az.
12/15 anonim válasza:
7-es válasza a legjobb, nemhiába a 7 a szerencseszámom. Köszi, a mai napi jókedvemhez te is hozzájárultál. 😁
13/15 anonim válasza:
Ha alkalmazott kell, akkor profession-on adsz fel hirdetést.
14/15 anonim válasza:
Akinek hétszámjegyű fizetése van, az már vesz fel maga alá rabszolgákat, hogy azok hajtsák fel neki az embereket alamizsnáért. Na tudod kit nézz hülyének! :D
15/15 A kérdező kommentje:
10-es miért ne keressek többet ha lehetséges?:P sokan félre értették a 7 számjegyű összeget nem milliókat keresek jó is lenne 😂 1 millió és 1.5 millió között van jelenleg a fizetésem. Ebből nekem 3 havonta ki kell fizetnem 294 ezer ft adót. Szóval azért annyira nem happy end de annyira nem is rossz
2023. júl. 26. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!