Hogy tudnék még embereket találni a munkámhoz?
Nem apróhirdetés tényleg kérdezek.
Facebook,instagram, egyéb leadeket már használok. Nyílván jön 1-2 ember de nem sok.
Ha most elkezdeném fellapozni a telefonkönyvet és hívogatni az embereket hogy üdv xy vagyok a xy biztositótól érdekelné-e biztositas akkor szerintem úgy 100-bol 98 elküldene melegebb éghajlatra.
Kifogytam az ötleteimből szerintetek hol tudnék még aktivizálódni? Tiktokra gondoltam de hát nem igazán van ínyemre.
Vehetsz telefonszám listát. Egyenértékű a hideghívással.
Nem olcsó, de legalább nem jelenthetnek fel.
nem számít, hogy ínyedre van vagy sem. Azt kell használnod ahol olcsón és gyorsan el tudod érni az embereket.
vagy keress egy másik munkát.
Nincs bajom a munkával. 2-es ugye tisztában vagy vele hogy miután levizsgázik valaki a biztositoi elemekbol pl lakas, eletbiztositas stb.. akkor teljesen magara van hagyva es termelnie kell mint az atom? Ugy latszik nem. Azt hiszed fogjak a kezunket hogy gyere koss vele uzletet milyen jo lesz neked de nagyot tevedsz.
Bedobnak a melyvizbe azt menjel. Elvarjak hogy hogy minimum X osszegek koss havonta vagy repulsz a cegtol.
Panaszkodni nem panaszkodhatok mert van mar egy viszonylag nagy "allomanyom" igy a netto 7 szamjegyu osszeget mar elerem havi szinten fizetesem kent. De minel tobb az ugyfel annal jobb nekem is:D
Aki akar az úgy is köt ilyen meg olyan biztosítasokat saját magától.
Régen még vevők voltak erre az emberek mostmár nem annyira azok.
Ahogy érzed, gondolom csináld azt, aztán majd látod hogy érdemes volt e belefektetni az idődet.
"Panaszkodni nem panaszkodhatok mert van mar egy viszonylag nagy "allomanyom" igy a netto 7 szamjegyu osszeget mar elerem havi szinten fizetesem kent."
Aztán jött az északi szél, és becsukta a mesekönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!