Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kolleganőmre miért csorgatja...

Kolleganőmre miért csorgatja mindenki a nyálát? Férfiakra gondolok itt.

Figyelt kérdés

Tény és való, hogy mindig csinosan öltözik.

Olyan kinézetre akit nehéz lenne nem észrevenni….

Hogyan lehet elcsábítani egy férfit?

Nem vagyok irigy, csak szeretnék én is velük ilyen kapcsolatba lenni, vagy aki után mindig vissza néznek.

2023. júl. 21. 19:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nézd, a takarítónőkkel én sem beszélgetek sokat a munkahelyen, mert kb néha látom őket egy pillanatra, köszönni szoktunk egymásnak, általában ennyi a napi kommunikáció. Nem azért nem beszélgetünk, mert ők takarítanak csak, vagy mert egyszerűbben néznek ki, hanem mert velük nehezebben alakul ki a beszélgető viszony, most mégsem kérdezhetem meg tőlük, hogy na, milyen a mai meló, mennyire koszosak a wc-k? :D De pl múltkor beszélgettem az egyikkel 10 percet, mert épp egyszerre voltunk kint csak ketten dohányozni, de bent ettől függetlenül ugyanúgy ritkán találkozunk.

A férfiak viszont ja, azzal fognak jópofizni, aki jól néz ki. De ehhez olyan ruhák sem kellenek feltétlenül, a hajad, arcod ha rendben van, és jókedvű vagy, akkor szerintem kevésbé számít a ruha.

2023. júl. 22. 11:15
 22/22 anonim ***** válasza:
Nyilván azért csorgatják rá a nyálukat, mert szép, fiatal, valószínűleg előnyösen, alakot kiadóan, nőiesen öltözik, jó a kisugárzása a férfiak felé, feléjük nyitott. Nyilván nehezebb úgy ezt hozni, hogy te nap közben takarítóhacukában vagy, de nyitás-zárásnál azért te is megtehetsz annyit, hogyha ennyire hiányzik neked a bókolás meg a nyáladzás, hogy nem farmer-pólóban, lapos cipőben vagy, előtte-utána megcsinálod kicsit a hajad, zárás után feldobsz egy kicsi sminket, meg ha van valami a külalakodon, amit javíthatsz, akkor nekilátsz (pl. bőrproblémák, fogyás stb.).
2023. júl. 31. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!