Elmondjam neki, hogy a közös kolléganőnk folyamatosan fúrja?
Szerintem nem kellene szólnod. Letagadja, kimagyarázza a dolgot. A főnök is tudja mi a szitu, és ő sem lép közbe, nem szól rá a pletykafészekre.
Amúgy azt hiszed jóban vagy ezzel a nagy pofájúval is, de biztos, hogy téged is kitárgyal a hátad mögött. Ne bízz meg benne.
A naiv itt te vagy. Ha neked kibeszélnek másokat, biztos lehetsz benne, hogy téged is kibeszélnek másoknak.
Én mondjuk már nem ott tartok, hogy ottmaradjak egy olyan helyen, ahol a főnök alkalmatlan arra, hogy rendet tartson.
Téged is jellemez, hogy kivel jössz ki jól, kivel barátkozol.
Legalábbis ezt mondják. Itt most neked kell dönteni, hogy érdemes-e jó kapcsolatot ápolni ilyennel, aki kibeszél másokat.
Nekem egyszer elmondta egy kolleganőm, hogy egy másik csaj miket mond rám a hátam mögött. Nem kellett volna, semmi mást nem ért el vele, mint hogy napokig rosszul éreztem magam utána. A főnökeim meg voltak a munkámmal elégedve, a fúrós nővel szemtől-szembe semleges volt a viszonyunk, a többiekkel elég jól kijöttem, tényleg semmi haszna nem volt ennek az infónak.
Legfeljebb a főnöknek szólj, ha a szarkavarás már a munka rovására megy, bár tapaszralataim szerint annak se lenne sok értelme.
Én ebből biztos kimaradnék a helyedben. "Oké Lujza, hogy nem bírod a Juci fejét,de ezt tartsd meg magadnak vagy keress mást a kibeszéléshez. Én dolgoznék inkább, köszi".
Nekem is csomószor ki akarták beszélni egymást a munkatársak,de már az első mondatnál leállítottam őket és másra tereltem a témát. Normális ember amúgy nem a xart kavarja, hanem szemtől szemben, diszkréten rendezi az ügyet a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!