Mit csináljak ha nem szeretem a munkahelyemet ?
Németországban egy gyárban dolgozok. A munka nem nehéz, nem is bonyolult de elég monoton.
Ez lenne a legkisebb gond, nagyobb gond, hogy nem érzem magam jól ebben a közegben.
Elég sok nemzetiségű munkatársam van, teljesen rendben vannak emberileg, mégsem találom velük a közös hangot.
Pont ezért nem is szeretek itt dolgozni de a pénz amit itt kapok elég jónak számit.
Nem feltétlen a más kultúrával van gondom, mert egy másik cégnél ahol akkor voltam amikor kijöttem ilyen gondom nem volt, hogy ne szeretnék bejárni pedig ott a munka és a pénz is rosszabb volt.
Mit kellene tennem, maradjak vagy keressek másikat ?
#2 nem értem ki az aki lepontozott de tetszik amit írtál.
A helyzet az, hogy nincs olyan akadály előttem a váltásban ami ezt akadályozná.
Van elég félretett pénzem így váratlan dolgok miatt soha nem kell aggódnom.
Ez jellemző az életemre is, szeretek tervezni és bebiztosítani magamat a valószínűtlen események ellen is.
Amitől tartok, hogy nem találnék olyat ami ennyi fizet.
Itt félretenni elég sokat tudok havonta és azon kívül, hogy nem találom a helyemet más gondom nincs.
Vajon ér ez annyit, hogy váltsak egy másik helyre ahol lehet nem lesz ennyi a fizu ?
Neked is köszönöm #1
igen, van konkrét célom, szeretnék otthon egy lakást venni, nem feltétlen hazaköltözés miatt de szükségem van egy lakásra.( idekint ez egy anyagi öngyilkosság lenne a hitel miatt)
Ezt ha ezen a helyen maradok akkor jövő Decemberben el tudom érni mindenféle hitel nélkül, ezen felül még benne van az is, hogy az árak most otthon kicsit mérséklődni fognak a csok és társai szabályozásai miatt.
Ezért is gondolkozom nagyon, hogy ennyi kis kellemetlenség még belefér, utánna meg látom, hogy mire van esélyem a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!