Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért fontos a kollégáknak...

Miért fontos a kollégáknak hogy ahogy megismerkedünk azonnal Facebookon bejelöljenek?

Figyelt kérdés

Miért olyan fontos az emberek nagy részének, hogy háromszori alkalom felületes beszélgetés után, megkeresse Facebook-on és bejelöljön?

A hozzáállásom és a saját gondolatom az, hogy a munkahelyre dolgozni megyek és nem barátkozni vagy barátokat gyűjtögetni.

Félreértés ne essék szeretek nyitni, szeretem az új barátságokat, de már jó pár éves tapasztalatom az, hogy ismeretség igazolás után, semmi, de tényleg semmi nulla kommunikáció van. Nem érdekelnek, és én sem érdeklem őket, még egy fotó lájk erejéig sem, a messenger csevegésről meg ne is beszéljünk.

A másik pedig az, hogy kifejezetten nem akarom, hogy a munkatársaim semmilyen módon se lássanak bele a magánéletembe amit esetleg a facen is megosztok olykor (legyen az egy szülinap, grillezés, kirándulás akármi)

Miért fontos ez a kirakat barátkozás, hogy bejelöljenek és akkor hú de jó hogy ismerősök vagyunk, közbe meg csak a gyárban is alig-alig beszélünk

2023. júl. 19. 08:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

#13 vagyok

Miért lettem lepontozva? Egy totál lehetséges okot írtam….

2023. júl. 19. 17:52
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen oldal. Senkit nem kell visszajelölnöd. Egyébként bármelyik ismerőst egyből rátehetsz a korlátozott listára, akkor ő kizárólag a nyilvános bejegyzéseidet fogja látni, vagy ráteszed a "távoli ismerős" listára, és akkor tudod szabályozni, hogy 1-1 bejegyzést csak a távoli ismerősök lássanak, vagy ők pont ne.
2023. júl. 20. 20:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Vagy bejelölöd aztan letiltod
2023. júl. 21. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!