Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért fontos a kollégáknak...

Miért fontos a kollégáknak hogy ahogy megismerkedünk azonnal Facebookon bejelöljenek?

Figyelt kérdés

Miért olyan fontos az emberek nagy részének, hogy háromszori alkalom felületes beszélgetés után, megkeresse Facebook-on és bejelöljön?

A hozzáállásom és a saját gondolatom az, hogy a munkahelyre dolgozni megyek és nem barátkozni vagy barátokat gyűjtögetni.

Félreértés ne essék szeretek nyitni, szeretem az új barátságokat, de már jó pár éves tapasztalatom az, hogy ismeretség igazolás után, semmi, de tényleg semmi nulla kommunikáció van. Nem érdekelnek, és én sem érdeklem őket, még egy fotó lájk erejéig sem, a messenger csevegésről meg ne is beszéljünk.

A másik pedig az, hogy kifejezetten nem akarom, hogy a munkatársaim semmilyen módon se lássanak bele a magánéletembe amit esetleg a facen is megosztok olykor (legyen az egy szülinap, grillezés, kirándulás akármi)

Miért fontos ez a kirakat barátkozás, hogy bejelöljenek és akkor hú de jó hogy ismerősök vagyunk, közbe meg csak a gyárban is alig-alig beszélünk

2023. júl. 19. 08:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Le akarnak csekkolni. Ki vagy, mi vagy, honnan jöttél, mit csinálsz, kik az ismerőseid...
2023. júl. 19. 09:57
 12/23 A kérdező kommentje:
Messzemenő találgatásokba egy élethelyzet elmesélése után belemenni felesleges a részedről bárki is vagy.
2023. júl. 19. 10:20
 13/23 anonim ***** válasza:
68%

Mi pl messengeren írunk rá egymásra napközben munkaügyben, vagy csak ilyen “neked jó 25 perc múlva a megbeszélés” jellegű ütenetekkel.

Ezeket pedig akkor jelzi a face ha ismerősök vagyunk, különben eldugja az engedélykérésekbe.

2023. júl. 19. 10:40
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
A fb nemcsak barátkozásra van, hanem kapcsolattartásra is. Sok közösségnek, osztálynak, munkatársaknak van fb csoportja vagy messengeren írnak egymásnak. Ebben nincs semmi rossz. Nekünk is van olyan program, amit ott szervezünk. Ettől még nem foglalkozunk egymás magánéletével.
2023. júl. 19. 10:43
 15/23 anonim ***** válasza:
42%

Delete gombot ismered? Nem kell neked egyáltalán fent lenni a facebookon. Akkor senki sem zaklat.

Az erdőbe is ki lehet költözni kunyhoba. Erről totál felesleges volt kérdést kiírni.

2023. júl. 19. 11:00
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Vannak ilyen emberek, engem egyszer bejelölt valaki akit reggelente láttam a buszmegállóban, de soha egy szót sem beszéltünk egymással, fogalmam sincs, hogy talált meg :D Messenger csoporthoz, ilyesmihez nem kell jelölés, szóval valszeg kíváncsiak arra, hogy melón kívül milyen életed van. Nem feltétlenül rosszból, van aki csak simán ez a kíváncsi típus.

Én simán csak figyelmen kívül hagyom kollégák jelöléseit, nem törlöm és nem is jelölöm vissza őket, elfér a többi jelölés mellett. Ha esetleg a közös munka során idővel összehaverkodunk, akkor majd visszajelölöm.

2023. júl. 19. 12:06
 17/23 A kérdező kommentje:

15 -ös válaszolónak.

Ha fölöslegesnek találod a kérdésemet, válaszolni sem muszáj, sem kötelező, te elolvastad, és mégis hozzászóltál idődet erre pazarolva. Köszönöm hogy figyelmemet fordítottad a fölösleges kérdésem megválaszolására.

2023. júl. 19. 12:34
 18/23 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem ez ritka. Az iwiw mikor uj volt, mindenki jelolt, de elmult ez. Ertem, amit irsz, de nem latok mashol ilyet.
2023. júl. 19. 12:38
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

Nekünk is van a kollégákkal közös Facebook meg Messenger csoport is, és azt kell, hogy mondjam, kifejezetten hasznos is tud lenni.

Bár ez inkább olyan helyen jó, ahol - kis túlzással - nem cserélődnek hetente az emberek, hanem egy összeszokott, fix csapat van. Nekem egyébként elég sok kollégám ismerősöm is Facebookon. Ezzel én úgy vagyok, hogy én soha nem jelölök be senkit, de ha engem bejelölnek, akkor vissza szoktam igazolni. Amúgy nincs semmi olyan dolog rólam kint Facebookon amit nem láthatna bármelyik kollégám.

2023. júl. 19. 14:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem: semmi értelme, ha valami baja van, akkor ott a Messenger, de ehhez nem kell a jelölgetés...
2023. júl. 19. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!