Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet megismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet megismerkedni gazdag 16 éves körüli lányokka? Nem haszonleső vagyok viszont a gazdasági háttér is csak azért fontos mivel nekem nem veri a plafont. Ha nem akkor nwm én megmondom a pénzért nem hazudnék. Viszont ha választhatok inkább ilyet.

Figyelt kérdés

Kérlek titeket mellőzni a haszontalan infókat és a provokációt.

KÖSZÖNÖM

2022. febr. 23. 04:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Hogy várhatsz el olyat egy kapcsolatban, amit te nem tudsz megadni, teljesíteni?

Másrészt nem a csaj gazdag, max a szülei.

Meg az se mindegy, hogy neked mit jelent a gazdagság.

Plusz azt ne vàrd, hogy szerencsétlen mivoltodhoz az oldalon bárki asszisztáljon és hogy egy szerencsétlen lány traumát szenvedjen tőled.

2022. febr. 23. 04:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom olyan helyeken, ahová a gazdagok járnak, de ált a tinilányok iszonyat mód le tudnak aljasodni, így az előkelő éttermektől, ahova a szülei vihetik fesztiválok budiján át bárhol megtalálhatod őket.
2022. febr. 23. 06:34
 3/12 anonim válasza:
100%
16 éves gazdag csaj nincs. Maximum a szülei gazdagok.
2022. febr. 23. 07:02
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Nincs gazdag 18 éven aluli lány.

A szülök gazdagsága nem jelenti azt hogy a lányé lesz a pénz.

Például haverom barátnője, 15 évesen jöttek össze, a lány apja milliárdos vállalkozó. Az apa nem fogadta el hogy a haverom nem gazdag családból való illetve nem orvos, programozo vagy mérnök.

A lány bármiféle támogatás nélkül maradt mivel nem szakított vele, most is együtt vannak (12 évvel később) de lány szülei egy forinttal nem támogatják őket, albérletbe tengődnek, miközben apának 15+ budapesti ingatlanja van.

2022. febr. 23. 07:31
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
De, éppen haszonleső vagy. Röhej.
2022. febr. 23. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás: hasonló a hasonlónak örvend. Ha nem te leszel a lány élete szerelme akkor mi érdeke lenne veled lenni? A barátnői is egy vesztesnek fogják gondolni a lányt.
2022. febr. 23. 09:54
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Úgysem fogsz egynek sem kelleni.
2022. febr. 23. 11:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Attol neked nm lesz jobb. En is szegeny vagyok, gyere ossze velem.
2022. febr. 23. 12:11
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
#8 bocsi hogy elkeserítelek, de szerintem hetero a kedves kérdező XDDD
2022. febr. 23. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Lany vagyok
2022. febr. 23. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!