Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerkedni gazdag 16 éves körüli lányokka? Nem haszonleső vagyok viszont a gazdasági háttér is csak azért fontos mivel nekem nem veri a plafont. Ha nem akkor nwm én megmondom a pénzért nem hazudnék. Viszont ha választhatok inkább ilyet.
Kérlek titeket mellőzni a haszontalan infókat és a provokációt.
KÖSZÖNÖM
Hogy várhatsz el olyat egy kapcsolatban, amit te nem tudsz megadni, teljesíteni?
Másrészt nem a csaj gazdag, max a szülei.
Meg az se mindegy, hogy neked mit jelent a gazdagság.
Plusz azt ne vàrd, hogy szerencsétlen mivoltodhoz az oldalon bárki asszisztáljon és hogy egy szerencsétlen lány traumát szenvedjen tőled.
Nincs gazdag 18 éven aluli lány.
A szülök gazdagsága nem jelenti azt hogy a lányé lesz a pénz.
Például haverom barátnője, 15 évesen jöttek össze, a lány apja milliárdos vállalkozó. Az apa nem fogadta el hogy a haverom nem gazdag családból való illetve nem orvos, programozo vagy mérnök.
A lány bármiféle támogatás nélkül maradt mivel nem szakított vele, most is együtt vannak (12 évvel később) de lány szülei egy forinttal nem támogatják őket, albérletbe tengődnek, miközben apának 15+ budapesti ingatlanja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!