Melyik éri meg jobban? Unalmas meló ami átlagosan fizet de senki sem cseszeget,vagy jól fizető meló ahol folyton túlorázni kell és folyton cseszeget a főnök?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok?2023. júl. 18. 10:03
A kérdező szavazást indított:
Kis pénz,kis stressz
sok penz,sok stressz
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem mindegy, miben áll a stressz. Az én munkám pl. tud stresszes lenni, viszont a főnök egy arany ember, így közösen megbirkózunk mindennel. Szóval a munkahelyem is szeretem, és a stressz ellenére a munkakörömet is.
2/7 anonim válasza:
1-es vagyok: ha viszont ebben a munkakörben személyi problémák is lennének (akár főnökkel, akár kollégákkal, akkor szinte biztos, hogy ha munkakört nem is, de munkahelyet váltanék)
3/7 A kérdező kommentje:
Stimm! Kicsir reszletezem az elkepzelesem.
A apcio, Irodai melo, tok unalmas, jol fizet de a kollegak olyan semmilyenek. Unalmasan telik a nap.
Mindenki log a telojan,nincs osszegogas.
B opcio, folyamatos hajtas amig birja a dolgozo,pl egy szakmunkas vagy egy gyorsetterembe viszont jol fizet,sokkal jobban!
2023. júl. 18. 10:48
5/7 A kérdező kommentje:
mondjuk az is kerdes,hogy mennyi ideig?
2023. júl. 18. 12:46
6/7 anonim válasza:
Engem a főnök cseszegetése nem zavar annyira, de a folyamatos túlóra mint olyan zavarna, mert élni is akarok a munka kellett. Akkor inkább az átlagos / "kis" fizetés.
7/7 anonim válasza:
6# Azt hogy csinálod, hogy nem érdekel a főnök cseszegetése? Meg akarom tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!