Ha a főnökötök azt mondaná egyik munkatársatoknak, hogy ti egy nagy nullák vagytok, mit reagálnátok rá?
Figyelt kérdés
Én meg azt mondtam nekik, hogy szerintem meg ő egy nagy nulla.2023. júl. 16. 19:34
2/9 anonim válasza:
Óvoda szint. Azt is mondhattad volna, hogy ő pedig egy "mínusz egy", és akkor te nyertél. Ehelyett a főnöknek feldobtad a labdát, aki azt fogja mondani, hogy te egy még nagyobb nulla vagy, és erre visszarúghatsz egy nagyon durva "te pedig még annál is nagyobb nulla vagy, bibibí"-t.
3/9 anonim válasza:
Holnap ajándékkal állítanék be a főnökhöz munkakezdéskor. Átnyújtanám neki a "Nullánál kevesebb" című könyvet.
4/9 anonim válasza:
egy ilyen ember nem sokáig volna a főnököm.
5/9 anonim válasza:
"És szerinted ez miért van? Neked ebben ugye nincs részed:)?".
6/9 anonim válasza:
A munkatársam tudja, hogy mennyit érek.
Ha a főnök csak rólam van ilyen véleménnyel, akkor arra gyanakodnék, hogy a kommunikációs képességeimmel van gond.
7/9 anonim válasza:
Azt mondanám hogy amilyen a főnök olyan a beosztott és dolgoznék tovább.
8/9 Thunderfairy válasza:
Csökkene a munka értékem hogy igaza legyen.
9/9 anonim válasza:
Én megkérdezném tőle: Igen? Na és ki vett fel engem, te gyökér?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!