Csináljam tovább?
Sziasztok. Nemrég elkezdtem dolgozni egy vállalatnál, mint pénzügyi tanácsadó.
Nagyon sok szempontból kecsegtető a dolog. Nyilván első körben a fizetés, az hogy magamnak osztom be az időmet, leginkább itthonról dolgoznék, online.
Sok része a munkának nagyon tetszik, el is tudnám képzelni magam benne. Egy dolog van ami miatt azt érzem nem nekem való, és utálom az egészet.
Hál'Istennek, nem én keresem az embereket, hanem ajánlatok útján keresek új ügyfeleket. De így is olyan, hogy mégis valamennyire ráerőszakolod a másikat hogy kössön biztosítast, vagy legyen valamilyen előtakarékossága. És én ezt nem akarom, lássuk be, senki nem szereti az ilyen embereket.
Mit gondoltok, így is vállaljam vagy csináljam tovább, vagy ha már most ilyen érzéseim bánnak, akkor inkább felejtős...?
Emellett rengeteg időmet is elveszi, a főállásom mellett folyton ezt csinálom, és emiatt semmi szabadidőm nincsen! Hazaérek munkából és egyből oktatáson ülök, vagy megbeszélésen. Emellett sok plusz feladat is van hogy ezt csináld meg azt csináld, telefonálás, stb...
Szóval mot gondoltok? Ha tényleg úgy érzem hogy bármennyire is van egy része ami tetszik, mégsem nekem való, akkor az csak jelent valamit, nem??
Köszönöm a válaszokat
A sok pénz meg onkine melo az ilyen munkáknàl mind csak a mézesmadzag.
Ha nem kötsz x szerzodést/ho ki is rugnak
1 ill. 9. vagyok. Nem szabad általánosítani, több szervezet is foglalkoztat üzletkötőket sokféle relációban. Valóban vannak, akik mézesmadzagolnak, meg minimum követelményt támasztanak, sőt a legundorítóbbnak a visszaírást tartom.
Azaz: ha az ügyfél nem fizeti a szerződését x idő után, akkor visszaveszik (levonják) a jutalékodat. Na ez a legokádékabb.
De mondom, ne általánosítsunk. Nem mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!