Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem szeretnék így élni tovább,...

Nem szeretnék így élni tovább, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem vagyok szerethető. Szívem mélyén van önbizalmam, mert érzem,hogy van! Senkitől nem vagyok rosszabb vagy kevesebb. De,mégis.. Képtelen vagyok elhinni, hogy engem tudna majd egy férfi őszintén szeretni, hűséges lenni hozzám. Én hozzá tudnék. De fordítva nem tudom. Félek bennük megbízni, pedig mindennél jobban vágyok már szeretetre, amit gyerekként nem igazán kaptam meg . Anyukám sem kapta meg, így nem tudta igazán átadni, ezt felnőtt koromba mesélte el, és azt mondja, hogy ő mindig is nagyon szeretett engem, de nehéz élete volt, nehéz sorsa, így képtelen volt átadni nekem azt, amire igazán vágytam. Beépült a tudatalattimba ez az elhanyagoltság érzése, és az, hogy nem számítok senkinek, hogy nem szeretnek. :'( Én viszont szeretném végre ezt megszüntetni és elhinni, hogy szerethető vagyok! Mert egyébként rengeteg jó tulajdonságom van. Mit csináljak? Segítsetek, kérlek. 26N
2021. márc. 15. 19:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

Pszichológus

26/n

2021. márc. 15. 19:46
 2/14 anonim ***** válasza:
47%

Biztos vagyok benne, hogy szerethető vagy, csak még nem találtad meg az igazit.

Mondanám, hogy megpróbálnám veled, de elég fiatal lennék sajnos 😕 de az, hogy helyesen írsz plusz pont 😉

2021. márc. 15. 19:47
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Menj pszichológushoz, és legyél barátságos, érdeklődő, beszélgetős, mosolygós, segítőkész az emberekkel. Vissza fogják adni ugyanazt.
2021. márc. 15. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Ne mástól várd azt, hogy szeressenek. Az első és legfontosabb, hogy Te szeresd és fogadd el magad. Az a baj, hogy mások megérzik ezt. Ha nem szereted magad, ha nem vagy képes magad boldog lenni, akkor mások leírnak ilyennek, és nagy az esély, hogy csak ki akarnak majd használni, ami tovább rontja az önbecsülésedet, és még rosszabb lesz.
2021. márc. 15. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
70%

Legyél kicsit nyitottabb a világ felé, haverokkal üljetek össze, beszélgessetek és remélhetőleg változni fog ez a fajta állapot nálad, mert felszabadultabb leszel.

Pszichológust amúgy én nem javasolnék, inkább egy közeli barát.

2021. márc. 15. 19:51
 6/14 A kérdező kommentje:
2 pszichológusnál voltam eddig, nem segítettek. A problémára segítettek rájöni, de megoldani azokat, azt nekem kell..
2021. márc. 15. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
A pszichologus nem is fogja megoldani helyetted a problémákat. Feldolgozni segít, de ez csakis a te dolgod.
2021. márc. 15. 19:55
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a legnagyobb gond azzal kezdődik, hogy ezen izgulsz... mi van ha nem szeret mindenki? Mert olyan nincs hogy senki sem csak önbizalom hiányos vagy. Én nekem a véleményem sokszor a tömeg ellentétje és pont nem érdekel, ettől függetlenül én is találtam párt, attól félni hogy biztos elhagy meg ilyenek akkor ennyi erővel senki ne legyen senkinek mert mindig benne van a pakliban, még 2 gyerekes emberek is hagyják el a családot..

24f

2021. márc. 15. 19:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy nem tudom hogyan oldjam meg..
2021. márc. 15. 20:02
 10/14 anonim ***** válasza:
42%
Persze, hogy neked kell megoldani, hát ők hogy hogy éljék a te életedet? Menjenek el helyetted randizni? Segítenek azok, "kísérnek", melletted állnak a folyamatban, be kell vállalnod a kísérletezést, próbákat, ők pedig meghallgatják a sikereidet, elfogadnak a kudarcodban, megerősítenek az énképedben, csak nem kell őket idejekorán otthagyni. Hány alkalommal voltál?
2021. márc. 15. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!