Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nyomul a főnököm. Mit csináljak?

Nyomul a főnököm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Két hete kezdtem el dolgozni egy albán pékségben. Eleinte semmi bajom nem volt vele, kedvesnek, jófejnek látszott, azt tűnt csak fel, hogy nagyon sokat bámul, amitől már kínosan éreztem magam, próbáltam ilyenkor nem odanézni vagy ha összenéztünk, kínosan mosolyogtam. Félek ezt pozitívan ítélte meg, mert már folyton a közelemben van, indokolatlanul sétálgat el mögöttem, megáll a közelemben, egy méteren belül. Mondogatja, hogy milyen gyönyörű és jó lány vagyok, milyen nehéz ilyet találni itt. Egyelőre nem ért hozzám, nem tudom megtenné-e. Túlgondolom és csak bókolni próbál vagy jogos az aggodalmam? Nem ismerem a kultúrájukat. Nekem ez az egész helyzet szörnyen kellemetlen, mivel a főnököm, őt viszont látszólag cseppet sem zavarja. A többi eladóval nem hinném, hogy ezt csinálná, ők már nyugdíj közeliek, én 25 vagyok.
2023. júl. 13. 01:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy Liam Neeson-hoz hasonló faterod van így jobb ha nem próbàlkozik 😂
2023. júl. 13. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!