11/15 anonim válasza:
Nem kiabálnak. Vagyis 1x próbált, azonnal meg is kapta a felmondásomat.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ezek szerint én vagyok a töketlen úgymond.
Egyébként nem szólok vissza neki mert félek hogy negatív színben tűnök fel neki.
Ha munka van akkor is állandóan mondja a nevemet és hogy pörgés, pörögjek, qurva lassú vagyok, meg ásitózok ilyeneket vág a fejemhez.
Két hete kiömlött szénsavas ásványvizem erre ebédlőben felkiáltással hogy ajjaj túlporgott a vizem, erre ott q vezető mondja a nevem és azt hogy bárcsak én porognék fel már végre.
Múltkor megkaptam hogy ostoba vagyok mert bevertem a fejem egy vasrúdba munkahelyen és púp lett a fejemen
2023. júl. 12. 21:18
13/15 anonim válasza:
Retkes k. Anyját kéne megpörgetni az ilyennek. Úgy mondanék fel, mint a huzat!
14/15 anonim válasza:
Amúgy csak legyen nagyon csendben, mert a dolgozók nélkül felfordulna mint a büdösbogár.
15/15 anonim válasza:
Velem egyszer üvöltene, többet nem látna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!