Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más társadalom is ennyire...

Más társadalom is ennyire érzéketlen, intoleráns és pszichopata vagy csak a magyar? Vagy a kapitalizmus teszi ezt?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom hogy emberek egy szros gyári állásért, áttaposnak egymáson, emberek kerülnek utcára. Magyarországon sok a traumatizált, lelki beteg!!!

Intrikák mennek munkahelyeken egymást fúrják az emberek, hogy megtartsák a rabszolga-munkahelyüket!

Másnak ebből nincs elege, hogy nem lehet normálisan élni ebben az országban?

2023. júl. 11. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Multicégeknél, irodai szinten gyakoriak a pszichopata jellemvonású vezetők, akik jól el tudják adni magukat felfelé, és gátlástalanok, embertelenek lefelé. Sokszor csak idővel derül ki, hogy ilyen vezető alá került az ember.
2023. júl. 12. 15:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azon lepődnék meg, ha valamelyik nem ilyen. Krónikus hányingerem van már tőlük, meg úgy az egész itthoni mentalitástól, de aljasságban a magyar munkahelyek magasan az élen járnak.
2023. júl. 12. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi csak aránylag kevés százalékkal vagyunk az átlag felett, szóval a kapitalizmus.
2023. júl. 12. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Üdv ebben az országban!
2023. júl. 13. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:

BerliniSárga:

az általad felsorolt nemzetiségűek közül mindegyikkel találkoztam én is (nem is egyszer), és egy orosztól eltekintve mindegyikükkel csakis pozitív tapasztalataim vannak. Mosolygósak, kedvesek, türelmesek, közvetlenek és élvezik az életet. Ha gond volt, nem jött rögtön a hattyú halála, vagy más szidása, hanem igyekeztek hamar megoldani.

Szinte mindenki közülük panaszkodott a közlekedés"kultúránkra", vagy épp a tömegközlekedés körüli magatartásra. Hogy az emberek mennyire nem figyelnek ott egymásra, hogy lökdösődnek, kortól és nemtől függetlenül. És igazuk is van, illetve lehangoló, hogy ez az első és utolsó élményük, amikor be/kiérnek az országba/ból. Mindannyian mondták, hogy náluk ilyen nincs, ott rendesen, fegyelemmel állnak, és beszélgetnek egymással, szépen, sorban. Közel sem az van, mint itt..

(#6 voltam)

2023. aug. 28. 12:58
 16/16 anonim ***** válasza:
#15: Nekem az orosszal is pozitív tapasztalatom volt, egy helyes kis nő volt, sajnos már foglalt volt (és nálam 7 évvel idősebb :-)
2023. aug. 28. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!