Miért nézi le a legtöbb műszakvezető a gyárban dolgozókat?
Figyelt kérdés
Diákmunkán vagyok gyárban lassan már fél éve, és azt vettem észre, hogy a műszakvezetők 95%-a gyakorlatilag ugy viselkedik a dolgozókkal (a szalagosokkal), mintha kutya lenne (de állítom, hogy egy kutyával szebben bánnak. Velem is eljátszották ezt egy pár alkalommal, aztán én szóltam, hogy azért remélem azt tudja hölgyem, hogy nem egy kutyával beszél, és még neki állt feljebb, hogy vissza mertem szólni. Nem érzem magam hibásnak, simán ugyanolyan ember vagyok, mint ő, attól, hogy itt kellett elkezdenem a pénzkeresést. Miért nem lehet egyenlően kezelni? Nem érdemelte ki semmivel aki szalag mellett dolgozik, hogy így bánjanak vele.2023. júl. 11. 11:28
11/11 anonim válasza:
-Mert ostoba, vagy mert azt gondolja így lesz tekintélye, így kap tisztelet.
-Mert nincs tisztában vele ha nem lenne " gyári dolgozó" neki se lenne munkája.
Egyébként azt is gondolom, hogy Ő pont a legrosszabb pozícióban van.
Basztatják alulról, felülről. Szóval neki se lehet könnyű dolga.
Rossz helyen dolgozol, ha van rá lehetőséged akkor válts munkahelyet, vagy próbáld megbeszélni mit érzel. Lehet, hogy neki fel se tűnik hogy azt érzed lenéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!