Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet ilyen ostoba,...

Hogy lehet ilyen ostoba, milyen ember az ilyen?

Figyelt kérdés
A főnökasszony ki van borulva, mert feljelentett egy embert, és a rendőrség beidézte, de nem jelent meg, ez miatt megbírságolták. Fel van háborodva, hogy nem ám hálásak lennének neki, hogy megtette az állampolgári kötelezettségét, még őt zaklatják, úgy kezelik szerinte, mint egy bűnözőt. Engem az zavar, hogy mindig rajtam tölti ki az idegét, mint most is.

2023. júl. 5. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
E miatt... vagy emiatt. A főnököd meg egy igazi rosszindulatú tróger.
2023. júl. 5. 21:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Rongált az az ember az utcán este
2023. júl. 5. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Te meg idejössz fel idegbetegeskedni ezen. Hmm-hmm...😏
2023. júl. 5. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Megertem a not. Velem azt tortent evekkel ezelott, h egy lopas-sorozatnak voltam veletlenul szemtanuja. Vagy 4-5 kiskolyok tette. En f@sz meg osztonbol jelentettem a zsaruknak.

Este rendorautoval jottek a lakasomhoz🤦🏼‍♀️, h bevigyenek vallomast tenni... Persze beideztek engem is a targyalasra. A nevemet bemondtak, annyi szerencsem volt, h csak az egyikuk kepviseloje volt jelen, aki nagyon szegyellte magat.

Ez kb 20 eve volt, 100e Ft kar terult meg.

2023. júl. 5. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert vannak f@sz emberek, akik azt hiszik, hogy a törvényeket is a kényelmükért hozzák.... Aztán pofára esnek, mikor kiderül, hogy nem.

Viszont akkora seggfejek, hogy még ők érzik sértve magukat.

Jogászként dolgoztam ilyen főnöknek..... még próbaidő alatt otthagytam, de előtte ráborítottam az íróasztalt az idióta fajtájára!

2023. júl. 6. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Jól tetted
2023. júl. 7. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!