Ennyi ostoba előítéletes ember köze nektek hogy van kedvetek kimenni?
1
Nyilván nem mindenki de nagyon sokan és azok az élmények kedvét szegik az embernek. Azon kívül még függ attól mennyire tartanak értékesnek, ha genetikai, pénzügyi vagy társadalmi rang miatt értékesnek tartanak akkor együttműködőbbek általában. De kérdés az, ez téged mennyire zavar, a társadalmi igazságtalansággal mennyire engedi a lelkiismereted, hogy együtt élj.
16:14-es vagyok
"genetikai, pénzügyi vagy társadalmi rang" -na, ezekről mesélj csak? Nekem ezek a dolgok újak.
3
Aham. Ha ezekre nem figyeltél fel valószínű nem indultál hátrányokkal. Így nem tapasztaltad meg az előítéleteket, intoleranciát.
5
1. Ha genetikailag felsőbbrendűnek ítélnek (külső megjelenés, fizikai erő, izomzat, hangszín, mozgáskoordináció) akkor kevesebb előítélet ér
2. Ha pénzügyileg felsőbbrendűnek ítélnek akkor a csapatodban akarnak lenni, kevesebb rosszindulat és előítélet ér
3. Ha társadalmi befolyásod van, hatalmi pozícióban vagy például munkádból kifolyólag, kevesebb előítélet ér
Ezek remélem nem újdonságok. Kínos lenne.
16:43-as vagyok
Köszi a kiegészítést.
Egy apróság: kik ítélnek magasabb v alacsonyabb rendűnek?
Kedves 17:03-as! A szociális fóbia sikeresen kezelhető!
Más tüneteid is vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!