Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a főnök nem fizet ki?20/F

Ha a főnök nem fizet ki?20/F

Figyelt kérdés

Felmondtam a munkahelyemen, egy hónap múlva megyek el, egy milliárdos kapzsi ember a főnök.

Egy boltrol van szó, ami szombatonként és nyitva tart(akkor papír szerint nem dolgozunk)

Hogy ha esetleg ki akarna velem cseszni a főnök és nem akarja kifizetni a szombati munkanapokat, tudok vele bármit is kezdeni?

A kassza alatti fiókban van egy kis doboz, oda megy a fekete kassza, ha onnan elveszem a pénzt ami nekem jár(mert mondjuk nem fizetne ki) azzal megszivhatom valahogyan?

Kamera nincs.

A másik kérdés, a főnök direkt most kezdett el leltározni, és leakar vonni random hiányokat a raktárból(leltár kb 10 éve nem volt, közöm sincs hozzá) ilyen esetben mit lehet csinálni?

A szerződésben elvileg szerepel hogy felelősek vagyunk erte.

2023. júl. 5. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szerződés a plusz munkáról és a plusz munkabérről, akkor butus voltál, h ebbe belementél. Ha dönt, h nem fizet ki, akkor papír nélkül semmit nem tudsz kezdeni ezzel.
2023. júl. 5. 19:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Esetleg megfenyegetni valamivel?

Mondjuk ha nem akar NAVosokat a boltba stb stb jo otlet?

2023. júl. 5. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdező, az egyetlen ami számít, hogy mit írtál alá.

Szerződés szerint ki kell fizetnie a hétvégi pótlékot? Az általad is aláírt jelenléti ívben szerepel, hogy szombaton dolgoztál? Vannak ezekről a dokumentumokról másolataid?

Nagyszerű, akkor köteles kifizetnie. Ha pedig nem a válasz, akkor sajnos nem. Ha már a munkaszerződésben sem szerepelnek ezek a pótlékok, akkor veszett ügy, ha pedig aláírtad a jelenléti ívet mi szerint nem dolgoztál szombaton, akkor is felejtős.

"A kassza alatti fiókban van egy kis doboz, oda megy a fekete kassza, ha onnan elveszem a pénzt ami nekem jár(mert mondjuk nem fizetne ki) azzal megszivhatom valahogyan?" NE CSINÁLD. Még a végén te ütöd meg a bokád.

Engedd ezt el szépen, és legközelebb ne dolgozz egy ócska féregnek.

"A másik kérdés, a főnök direkt most kezdett el leltározni, és leakar vonni random hiányokat a raktárból(leltár kb 10 éve nem volt, közöm sincs hozzá) ilyen esetben mit lehet csinálni?"

Kinek a felelőssége leltározni? Hogyan bizonyítja, hogy az elmúlt időben történt a lopás, ha évek óta nincs rendszeres áruvezetés?

Ne hagyjátok magatokat, ilyen esetben oda lehet verni az asztalra, mert ezt viszont fixen nem csinálhatja.

2023. júl. 5. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ez az egész hálózat vagy 3 cégből áll, a főnöké mindd

Mi vagyunk a kisker, van nagyker stb

Van hogy jön valami a nagykerbol de szállító nem kerül írásra vagy elmegy fordítva és így keletkeznek hiányok..

Aztán a rohadék meg rajtunk keresi

2023. júl. 5. 22:00
 5/6 anonim ***** válasza:
És biztos, hogy egy miliárdos bűnözőt akarsz meglopni, megfenyegetni?
2023. júl. 6. 08:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Velem 1x volt ilyen hogy nem akartak kifizetni. Siman elindultam a kassza fele. Raneztem a pultos csajra (aki jol ismert).. tudta mi jon. Mosolygva felreallt 😂 Kiszedtem a penzem es mondtam a foninek hogy itt zarjuk le vagy mindenkit rakuldok. Tobbet nem halottam rola 🤷
2023. júl. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!