Más is érzett már ilyet?
Tudom hogy könnyebb lazább jobb hogy családi üzletünkben dolgozom.
Én eladó vagyok meg kipakolom az árút.
Vannak üresjáratok amikor nincs senki olyankor csak ülök és várok.
Sokszor úgy érzem felesleges ott ülnöm, csak megy az idő és nem csinálok semmi értelmeset, ami előbbre vinne..
Heti 20órába vagyok, de szinte a 40et bent töltöm 100e Ft-ért, de van más bevételem illetve szüleim még sokat segítenek másként.
Heti 48 órát húzok le 12 órás munkarendben.
Nincs nap, amikor egy kicsit nem halnék meg belül.
De nem hibáztatok senkit és semmit, magam vagyok a sorsom kovácsa.
Persze, majdnem mindenki érzett már így életében. Félig igazad is van.
Azért csak félig, mert te nem vagy felesleges ember. Ez egy ilyen munkakör.
Ennyi erővel a katasztrófavédő is érezhetné magát feleslegesnek amikor épp nincs riasztás, és csak készenlétben várnak az állomáson.
Ami miatt viszont igazad van, az az, hogy előbbre vinni ez a munka nem fog az biztos.
Tehát ha te ambiciózus vagy, akkor fel kell adnod a könnyebb, lazább, jobb melót.
Az anyagi oldala nem érdekel igazán.
Mert korábbról van megtakarításom amihez folyamatosan tudok tenni.
De a munkám kapcsán van gondom. Az hogy naponta kapok olyan kérdéseket h mit hogy kell használni, mire való , nekem milyen lenne jó stb, nem tudom milyen színt akarok stb..mindezt a smink parfüm és műköröm kapcsán. 34f
,,Az hogy naponta kapok olyan kérdéseket h mit hogy kell használni, mire való , nekem milyen lenne jó stb, nem tudom milyen színt akarok stb..mindezt a smink parfüm és műköröm kapcsán. "
Régen volt az a szokásom, hogy szomorúságomban mindig elmentem venni egy új körömlakkot. Olyan ez kicsit, mint amikor csak valami kicsire van szükséged, hogy jobb kedved legyen.
Nyugodtan beszélgess ezekkel a vásárlókkal. Nem hiszem, hogy tudományos választ várnak a kérdéseikre, és talán remélhető, hogy nyomulni sem akarnak. Buliból, örömből vesz az ember magának valami új dolgot, itt nem a célszerűség a lényeg.
Ha segítesz neki eldönteni, hogy melyiket vegye, az neki öröm.
Kérdezz vissza, hogy 'melyik tetszik neked?' És máris nagyobb a vásárlás élménye.
Ha meg az a kérdés, hogy hogyan kell használni, mondd, hogy sajnos nem tudod, de bizos mellékelve van a leírás, na meg szakértőkkel nem vitatkozol - ha cicababa kérdezi.
5ös. Nem a vásárlás pszichológiája érdekel vagy zavar.
Olyan kérdései vannak mintha mondjuk egy műkörmöst kerdezne vagy fodrászt vagy kozmetikust, meg nővérem rászoktatta őket h szájbarágósan részletesen elmond mindent.
Nyignek csak mindenen..a melyik szín tetszik??- mutatok színeket amiket mond és nem tud dönteni
ha érdekel ez a "Családi üzlet", akkor ráérő idődben nézz utána, mit lehetne javítani rajta.
Ha nem érdekel, akkor válts, tanulj meg mást! ( Gyanítom, hogy gyűlölöd...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!