Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Házas kollégák online történő...

Házas kollégák online történő kapcsolattartása során miért másabb,ha mondjuk szexuális támájú poénokat, vicces képeket küldenek férfi kollégák férfi kollégáknak, mint amikor női kollégáknak teszik mindezt?

Figyelt kérdés
2023. júl. 1. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ha férfi nőnek küld ilyesmit, az nagyobb eséllyel jelent burkolt ajánlattételt...
2023. júl. 1. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Ennyire nem lehetsz, nem is tudom mi...
2023. júl. 1. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
2es.nem tudom mire gondolsz,mi vagyok.
2023. júl. 2. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően nem más, ha a szándék ugyanaz. Viszont ugye általában akkor szokott ebből gond lenni, ha az panaszkodik, aki kapja ezeket a mémeket... nyilván, ha az illetőnek nem tetszik, akkor valószínűleg nincsenek olyan bizalmi viszonyban, hogy ilyen dolgokkal lehessen viccelődni, akkor meg elég egyértelmű, hogy szexuális ajánlattétel / szexuális zaklatás áll a háttérben, ami meg nem a munkahelyre való alapvetően sem, de pláne olyan illetőnek nem, aki nem tart erre igényt.
2023. júl. 31. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!