Valakinek valami idei céges bulis története?
Nálunk az idén egy hotelben tartották a céges rendezvényt. Addig mindenki disztingválta magát,amíg a főnökség ott volt, aztán előkerültek a házi pálinkák(nem mintha ott nem lett volna ital).
Háát többen is belehánytak a medencébe, de volt aki ruhástól ugrott bele. 😂😂
Van. Nagyon kínos. MIndig a céges bulin osztották évek óta a "karácsonyi borítékot " is , benne kb a havi nettóval ajándékba.
MOst ez elmaradt, nem adtak semmit.
Így két kóla után fél óra lódörgést követően elhúztam.
Mi alapoztunk előtte a munkahelyi haverokkal - aztán kiderült, hogy a helyen, amit béreltek nekünk, a kedvenc ízünkben van a pia (ingyen). Nekem nagyon emlékeim sincsenek, az egyik munkatársam mesélte, hogy megöleltem, és azt mondtam neki, hogy ő lesz itt a legjobb barátom, meg az egyik csoportvezetőm is megöleltem, akinek azt mondtam, hogy őt azért szeretem, mert normális emberekkel nem barátkozom, majd karaokeztam Jimmytől a Még nem veszíthetek-et, aztán közöltem, hogy kimegyek levegőzni, de ehelyett inkább hazamentem.
Legalább ennyi belátásom volt, hogy nem kell már nekem visszamenni inni.
Amúgy meglepődtem, mert otthon keltem, pizsiben, mindenem megvolt, azt hittem, az történt, ami akkor szokott, mikor rottyra iszom magam, hogy valaki összeszedte a holmim, és berakott egy taxiba, és remélte a legjobbakat. De nem, a többiek váltig állítják, hogy levegőzni mentem ki, tehát én szedtem össze a ruhatárból a szarjaimat, és a google maps timeline alapján éjszakai busszal mentem haza.
Még annyira emlékszem, hogy rohadtul elfelejtettem a kapukódot, és csak az ujjaim emlékeztek rá, hogy milyen gombokat szoktak benyomni, és kb. 10. próbálkozásra jutottam be a házba :D
Idén én voltam a gázos részeg a karácsonyi bulin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!