Pályakezdő vagyok, mennyire pletykáznak a munkatársak nagyvállalatnál? Sokan vagyunk.
Most kezedek egy új helyen, tele vannak nőkkel, férfiakkal, fiatalok, idősek.
Én ilyen assizstens leszek és egy ilyen csapattal fogok dolgozni ami kb. 5 - 8 főből áll.
Vannak szünetek.
Számíthatok hátba szúrásra, hátam mögött pletyizésre ha meglátják a vágásaimat (régen vagdostam magam)?
Hát figy. elég valószínű, hogy felteszik egymásnak a kérdéseket, meg elbeszélgetnek rólad, hogy milyen lehetsz, meg ha barátságos vagy akkor is, ha bunkó akkor meg azért.
Szóval igen, egy kis pletyi-platyi mindig volt és mindig lesz. Sőt még azután is, hogy már ismernek évek óta.
Én még nem voltam olyan melóhelyen ahol ne pletyiztek volna xy-ról amikor nem volt ott. Biztos rólam is peltykáltak, de a csirkét sem zavarta, hogy őszinte legyek.
Csináltam a dolgom aztán kész. Csak egyszer jutott el a fülembe egy akkora hülyeség amibe a főnök is belekeveredett.
Na akkor azért odaszóltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!