Milyen munkahely van ahol nem kell dolgozni, de jól fizet ?
Figyelt kérdés
Jelenleg állami cégnél vagyok, közterület karbantartó (utcaseprés, öntözés stb.) és a 8 órából kb. 2-őt dolgozik viszont kevés a pénz. Milyen munka van még ahol arányaiban ugyanennyit kell dolgozni, de többet adnak mint a minimálbér ?2023. júl. 1. 11:02
11/13 Thunderfairy válasza:
Tanulj nyelveket, legyen kiemelkedő tehetséged valamibe, esetleg még virágárus is lehetsz persze úgy hogy tied a bolt. Aki nem akar dolgozni a jó fizetésért annak legyen is esze hozzá.
13/13 anonim válasza:
A fentebb felsorolt munkáknál is kell sokat dolgozni. Aki pl. a katonát vagy az irodai munkát említette, nem tudom, hol él. De egy pap is sokat dolgozik. Misézni, prédikációkat írni, keresztelni,temetni, esketni, hittanórát tartani, stb. mind komoly elfoglaltság.
Szerintem ilyeneket azok a prolik írnak, akik csak a fizikai munkát tekintik munkának. Buta egy hozzáállás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!