Mi történik ha valaki rosszul lesz a munkahelyen?
#7 Vagyok.
Napin 1 l víz kb semmi.
Minimum(!) Napi 2 liter kell. Főleg nyáron. Az energia italt pedig felejtsd el. A koffeinnemeli a pulzust jobban dolgoztatja a szívet.
A magas pulzusból én beszűkült érhálózatra gondolnék elsőkörben. Ez nem feltétlenül a szívnél lehet. Bárhol a szervezetben, emelett okozhatja hormonális probléma is.
A bisprolol sandoz jó gyógyszer, egy bétablokkoló amit álltalában magasvérnyomás kezelésére írnak fel kiegészítő gyógyszerként.
Hatóanyaga segít a szívnek a munkában, csökkentve a magas pulzus számot.
Viszont ha tulzottan leviszi a vérnyomást, ájulás érzetet okoz, akkor azonnal abba kell hagyni, és konzultálni a kardiológussal.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy romberg helyzetben megállsz e akkor, mikor rosszulléted van.
Ez egy egyszerű teszt. Egyenesen állsz, összezárt lábakkal, kezed a tested melé le engedve. Szemedet becsukod, és így állsz 1 percig. Ehhez szükséges második ember, aki figyeli dőlsz e jobbra, vagy balra, vagy esetleg himbálódzol.
Ha igen, akkor a teszt pozitív.
Ez abgyógyszer lehet felelős a szédülésért, ájulás erzésért.
Mijdenképpennmenjnel háziorvoshoz mondj el mindent neki. Visszafognak küldeni kardiológiára ahol vagy csökkentik a Bisoprol adagját, vagy mást írnak fel.
Mellesleg én biztos nem írtam volna felnezt neked. A magas pulzusszám ugyanis nagy valószínűséggel nem a szív betegsége, hanem a hypotoniára (alacsony vérnyomásra) adott vegetatív idegrendszeri válaszreakció, így tudja fenntartani a keringést az alacsony vérnyomás mellett.
Én a Gutron 2.5mg tablettát javasoltam volna inkább. De a kardiológusod majd elmondja ő mit lát jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!