Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi történik ha valaki rosszul...

Mi történik ha valaki rosszul lesz a munkahelyen?

Figyelt kérdés
Kirughatnak miatta? Azért kérdezem mert a vérnyomásom alacsony és nehezen bírom a munkahelyen hogy nem lehet leülni, szédelgek, ájulásérzésem van. Még bírom de ez lesz a 6. nap hogy dolgozok egymás után, kimerültem... Esetleg valami ötlet hogy jobban bírjam? Félek ha rosszul leszek kirugnak

2023. jún. 29. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Az energia ital is okozhat rosszul létet. Sőt a cukros innivaló is. A koffein pedig pláne tud rosszul létet okozni. Az energia italok többsége ugyanis cukros és koffeines. Üdítőkből, én már csak a cukor és koffeinmentes coca colát tudom megini. Mert engem a cukros és kofeinos dolgok túl fel dobnak. - 7-es válasz író részére: "Mennyi folyadékot iszol egy nap? ( A kóla nem az )" Csak kólát iszok, méghozzá cukor mentes és koffein menteset. Ilyet: [link] szokatm inni. Napi 2 és 2,5 l között. És nincs áljulási gondom. És a cukrom sem megy fel soha 8 felé.
2023. jún. 29. 11:29
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

#7 Vagyok.

Napin 1 l víz kb semmi.

Minimum(!) Napi 2 liter kell. Főleg nyáron. Az energia italt pedig felejtsd el. A koffeinnemeli a pulzust jobban dolgoztatja a szívet.

A magas pulzusból én beszűkült érhálózatra gondolnék elsőkörben. Ez nem feltétlenül a szívnél lehet. Bárhol a szervezetben, emelett okozhatja hormonális probléma is.

A bisprolol sandoz jó gyógyszer, egy bétablokkoló amit álltalában magasvérnyomás kezelésére írnak fel kiegészítő gyógyszerként.

Hatóanyaga segít a szívnek a munkában, csökkentve a magas pulzus számot.

Viszont ha tulzottan leviszi a vérnyomást, ájulás érzetet okoz, akkor azonnal abba kell hagyni, és konzultálni a kardiológussal.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy romberg helyzetben megállsz e akkor, mikor rosszulléted van.

Ez egy egyszerű teszt. Egyenesen állsz, összezárt lábakkal, kezed a tested melé le engedve. Szemedet becsukod, és így állsz 1 percig. Ehhez szükséges második ember, aki figyeli dőlsz e jobbra, vagy balra, vagy esetleg himbálódzol.

Ha igen, akkor a teszt pozitív.

Ez abgyógyszer lehet felelős a szédülésért, ájulás erzésért.

Mijdenképpennmenjnel háziorvoshoz mondj el mindent neki. Visszafognak küldeni kardiológiára ahol vagy csökkentik a Bisoprol adagját, vagy mást írnak fel.

Mellesleg én biztos nem írtam volna felnezt neked. A magas pulzusszám ugyanis nagy valószínűséggel nem a szív betegsége, hanem a hypotoniára (alacsony vérnyomásra) adott vegetatív idegrendszeri válaszreakció, így tudja fenntartani a keringést az alacsony vérnyomás mellett.

Én a Gutron 2.5mg tablettát javasoltam volna inkább. De a kardiológusod majd elmondja ő mit lát jónak.

2023. jún. 29. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
22%
Nálunk alkalmassági sem kapnal.. amúgy kihívják a mentőt.. elvisz és csókolom. Ha sokszor előfordul akkor nyilván kibukik, hogy nem vagy alkalmas és szepen el fognak küldeni.
2023. jún. 29. 17:49
 14/15 Thunderfairy ***** válasza:
16%
2-3 liter folyadék az alap naponta. Az 1 liter nagyon kevés. Frissen fözött teából úgy meg tudom az 1 litert inni hogy el se hinnéd de már nincs is belőle. Nyáron ezt a folyadékmenyiséget a meleg miatt duplázhatod is akkár.
2023. jún. 30. 14:50
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
0%
Te vagy az, Surda?
2023. jún. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!