Mi történik ha valaki rosszul lesz a munkahelyen?
Elküldenek az üzemorvoshoz, és ha kiadja eredményként, hogy nem vagy alkalmas, el is küldenek. Ha nem vagy alkalmas a munkavégzésre, nem fognak ott tartani, hívogatni rád a mentőt minden héten.
Nem kell megjátszani magad, ha közben szenvedsz. Sem túlvállalni, hogy olyan helyekre jelentkezel aminek nem bírod a feltételeit.
Nekem is volt alacsony vérnyomásom, én is ájuldoztam. Kaptam vérnyomásnövelő gyógyszert, talán egy hónapig kellett szednem és rendben is voltam.
Háziorvoshoz menj el, mondd el a panaszaidat, ő majd felírja a gyógyszert.
Azért bennem mint egészségügyben dolgozónak lenne pár kérdésem.
Mennyi folyadékot iszol egy nap?
( A kóla nem az )
Mióta alacsony a vérnyomásod?
Volt e ez teljesen kivizsgálva?
Szedsz e gyógyszert rendszeresen?
Fiú, vagy lány vagy illetve milyen idős?
Mekkora a magasságod illetve súlyod?
Nem fogok diagnózist adni az majd a téged vizsgáló orvos dolga, de esetleg tanácsot tudok adni ami célra vezethet, ha más szervi gond nincs.
Mellesleg egy fizikai munkahely még egyhelyben álláskor is veszélyes üzem. Főleg ha alacsony vérnyomásod van. Elájulsz, bevered a fejed, elég konoly sérülések forrása. Gondolom ez nem hiányzik.
Mellesleg ha nem vagy próbaidős akkor bátran menj el és vizsgáltasd ki magad. Az első 15 nap nem táppénz, hanem betegszabadaság ami több pénzben mint a sima táppénz.
Szerintem keress olyan munkahelyet, ahol ülhetsz.
Én pl általában 10-15 percet tudok teljesen egyhelyben állni, mielőtt jönne a rosszullét. De melegben eleve gyenge vagyok.
Van vérnyomásemelő gyógyszer?
Én magánban említettem meg, hogy ugyanúgy rosszul leszek, ha állni kell, mint a tinik szoktak, de nem törődtek velem és közölték, hogy a vérnyomásemelő gyógyszer árt a szívnek (mondjuk ez kit érdekel, de mindegy...).
Amúgy ha minden kisebb, nagyobb, illetve speciális körülmények között jelentkező egészségi gondunkat kivizsgáltatnánk, egyfelől mindenki az orvosnál ülne (de az orvos is orvosnál ülne), másfelől a többségét úgyse tudják kezelni.
7-es:Nem szoktam számolni mennyit iszok, változó talán kicsit kevesebbet mint kéne kb. kicsit több mint 1 liter vizet, 250 ml energiaitalt néha.
Amióta mérem kb. 1 éve voltam kardiológián, magas pulzus miatt, azóta mérem, voltam még vérvételen, mellkasröntgen, pajzsmirigy ultrahang, hasi ultrahang ezek negatívak.
Gyógyszer 2,5 mg Bisoprolol magas pulzusra, Cetirizin 10 mg allergiára nyáron.
Lány vagyok 20 éves 160 cm 53 kg.
Amúgy még mindig egyszer se ájultam el csak ájulásérzésem van, szédelgek, gyengeséget érzek.
9
Én is ezeket. 8-as voltam.
Illetve full egyhelyben állásnál konkrét ájulásmegelőző állapotot.
Nekem a pulzusom full jó és az általad írtak közül csak pm ultrahangom nem volt, de hormonokat néztek.
Én 2 litert tuti iszom és a nagyja víz.
Próbálj többet inni, de tudom, azzal az a para, hogy mosdóra kell járni.
Illetve legalább lépkedős, lehajolós, leemelős munkát választani. Nekem pl akkor már nincs gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!