Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen álomvilágban élnek a...

Milyen álomvilágban élnek a főnökök?

Figyelt kérdés
Elmentem egy munkahelyre, mivel végeztem a sulival, meg lett a szakmám. Próbaidőn vagyok, erre félre hív a főnök és előhúzza a "ezt csak úgy lehet csinálni, ha szereted, és rajtad ezt egyáltalán nem látom" kártyát. Mire számítanak, őszintén? Felkelek és olyan kedvem van, hogy bemegyek doldozni, még akár ingyen is megcsinálnám, ez csak egy bónusz, hogy még pénzt is kapok érte? Pénzért csináljuk, egyértelmű. Mert bár kvára nem kértük, megszülettünk, és szükségünk van pénzre ahhoz, hogy élni tudjunk. Ezért megyünk be. Nem lehet ezt elvárni, hogy szeresd csinálni, mert ha ő ezt mondhatja, akkor bárki mondhatja, tehát ha valakinek nincs egy vágyálma már gyerekkora óta, hogy mondjuk cukrász akar lenni, akkor neki tulajdonképpen azt mondjuk, hogy akkor halj éhen, mert nem alkalmazunk?
2023. jún. 28. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért maradjunk a realitás talaján. Nyilván jó lenne Varázsföldön élni, ahol mindenki szereti a munkáját, de ez sajnos nagyon ritka.

Illetve hiába szereti, mondjuk egy tanár, ha nem tud belőle megélni.

2023. jún. 28. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
#1 Tudod, nem mindenkinek olyan kedvelt elfoglaltságai vannak, amivel pénzt lehet keresni, esetleg meg lehet belőle élni.Kismillió dolgot szeretek csinálni, ezek közül eggyel sem lehet keresni egy megveszekedett, kanyi buznyákot sem.
2023. jún. 28. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Illetve hiába szereti, mondjuk egy tanár, ha nem tud belőle megélni."

Én mondjuk csodálkozom rajta, ha valaki ma még pedagógusnak megy Magyarországon, és diploma után el is helyezkedik a közszférában. Ha rajtam múlna, hagynám kivéreztetni, hogy mindenki érezze, hogy baj van. Pedagógusgyerek vagyok, anyukám már nyugdíjas, hivatásból lett tanítónő, jó is volt benne, de nagyon kicsinálta az idegeit a szakma.

2023. jún. 28. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled. Szintén pedagógusgyerekként.
2023. jún. 28. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!