Nem bírom a fizikai munkát fiatalon?
Egész nap talpon lenni, pakolászni, szerelni, vésni, és hasonlók.
26 éves vagyok, járok edzésre is, nem tartom magam gyengének, de nem bírom az egész napos munkát, kb hulla fáradt vagyok nap végére.
Pedig már ezt csinálom 5 éve, úgyhogy bele kellett volna rázkódjak.
Fáj mindenem, öregnek érzem magam. Nyílván az edzés is rátesz egy lapáttal, anélkül jobban kitudnám magamat pihenni, de ez a hobbim.
Keressek más pályát?
Számolj nyugalmi pulzust párszor. Ha magas, akkor az túledzésre utal, ami esetedben a munka, edzés kombóra értendő, és több pihenés, kisebb terhelés a megoldás.
Másik ötletem, hogy a munka során túl vehemens vagy. A legtakarékosabb, legkisebb, legcélszerűbb mozdulatokat keresd.
Ha van öreg szaki a környéken, másold le a mozdulatait. A kevesebb néha több.
Vagy nem bírod jól a fizikai terhelést, vagy túlhajszolod magad. Nem bírja mindenki ugyanúgy a fizikai munkát. Én sem. Amíg kollégáim simán elvégezték a munkát addig én már a felébe belefáradtam. Ez mindig így volt. Most már eleve ennek tudatában keresek munkát.
De szerintem eleve az edzés nem jó a fizikai munka után. Elég lenne a munka közbeni mozgás. Szerintem amíg nem találsz másikat addig hanyagold az edzést. Mert azért senki s emondja nekem hogy a vésés és pakolászás egész nap nem ér fel egy edzéssel. Nyilván nem tudatosan építed az izmaidat, de akkor is mozgás. Egyszerűen túlhajszolod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!