Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem bírom a fizikai munkát...

Nem bírom a fizikai munkát fiatalon?

Figyelt kérdés

Egész nap talpon lenni, pakolászni, szerelni, vésni, és hasonlók.

26 éves vagyok, járok edzésre is, nem tartom magam gyengének, de nem bírom az egész napos munkát, kb hulla fáradt vagyok nap végére.

Pedig már ezt csinálom 5 éve, úgyhogy bele kellett volna rázkódjak.

Fáj mindenem, öregnek érzem magam. Nyílván az edzés is rátesz egy lapáttal, anélkül jobban kitudnám magamat pihenni, de ez a hobbim.

Keressek más pályát?

2023. jún. 28. 07:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Vizsgáltassad ki magad. Lehet vérszegény vagy.
2023. jún. 28. 07:10
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Amúgy se kifizetődő hosszútávon
2023. jún. 28. 07:20
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiatal is kimerülhet. Már nem leled örömedet ebben a munkában és tehernek érzed. Unalmas, mindig ugyanaz stb. A változás jót tehet.
2023. jún. 28. 07:30
 4/17 anonim ***** válasza:
33%

Ezért lettem vagyonőr.

Döglök egész nap és többet keresek, mint egy gyári munkás.

Havi 19-20 napom szabad.

2023. jún. 28. 07:34
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Én is orvost és egy általános laborvizsgálatot javasolnék. Aztán nézelődj más munka után, ami az egészséged nem vágja taccsra.Nem mindenkinek való a fizikai munka, ettől nem leszel kevésbé értékes. Én csak nyaranta, diákként dolgoztam gyárban,de a derekam és a hátam nagyon rosszul bírta. Pedig alapvetően egy egészséges és viszonylag fitt ember vagyok. Az edzésről ne mondj le, a testmozgás nagyon fontos, hasznos időtöltés.
2023. jún. 28. 07:39
 6/17 anonim ***** válasza:
10%
De, bírod.
2023. jún. 28. 08:20
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

En se birom.

Kulfoldon tök jol keresnék szakmunkákkal(takaritas vendeglatas) es azert kell itthon éheznem irodai melok es alberlet mellett, mert majd' belerokkantam.

2023. jún. 28. 08:20
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Hat nem veletlenul sokan ebbe belerokannak. 30-40 evesen olyan fajdalmai lesznek, hogy orvosrol orvosra kell jarnia vagy folyamatosan gyogymasszorhoz megy
2023. jún. 28. 10:05
 9/17 anonim ***** válasza:
97%

4- "Döglök egész nap" - Állva vagy ülve?

Ha esetleg lába kel a vagyonnak, amit őrzöl, akkor majd sokat kell ülnöd.

2023. jún. 28. 10:10
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Nézesd meg magad dokival, egyel rendesen, bár ezzel az edzes miqtt nem hiszem hogy baj lenne. Lehet az is hogy túlhajtottad magad, nem rud a tested regenerálódni mert az állandó munka+edzés sok neki.
2023. jún. 28. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!