22 évesen lehet valaki üzemvezető vagy műszak vezető?
Én 19 évesen vezettem üzemet, mindössze a hozzáértésem, szervezőkészségem, vezetéshez való kompetenciám, és az átlagon túlmutató mennyiségű, minőségű munkám után. Maga a milliárdos tulajdonos közölte velem személyesen, hogy engem szeretne az üzem élén látni, holnaptól már úgy kezdjek.
Ezt 2018-ban el lehetett érni szorgalom és hozzáértés alapján.
Azt viszont gondolom mondanom sem kell, hogy azóta sem jutottam mégegyszer olyan pozícióba, ellenben millió, az adott helyre benyomott csókost láttam már, aki 700 ezreket keres, de erőszakkal kellett leérettségiztetni tömött borítékokkal, de úgy is csak harmadszorra ment át, és azóta sem látja át azt amit csinál, de még csak nem is érdeklim
Természetesen. Volt, amikor le sem feküdtem, hogy a 12 órás műszak, 2 óra uzazás, és egy minimális magamra fordított idő után megint fel tudjak ébredni hajnali fél 3-kor, hogy beérjek reggel 6-ra.
Előfordul.
Én ismerek több ilyet 19től 24 évesig.
Egyszerű az oka amúgy.
Manapság sok munkahelyen dolgozik 5-600 ukrán.
És akkor kiemelnek egy normálisabb kárpátaljai srácot vagy csajt közülük és ennyi.
Ő lesz a csoportvezető mivel karpátaljaiként beszél magyarul ukránul és oroszul így el tudja mondani a vendégmunkásoknak hogy mi a feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!