Elkötlöztünk miskolcról győrbe, sokkal többet keresek és több pénz is marad meg hó végén. Az albérlet drágább, de jobb a lakótelep mint az avas vólt. Viszont a kollégák elèg furcsák, meg itt nagyon leszólják a borsodiakat, hogy mordor meg szegénység?
Figyelt kérdés
Nektek is hasonló tapasztalatotok van? Mondjuk mi maradunk mer a családnak tetszik. És így is jobb mint otthon a minimálbérért gürizni.2023. jún. 26. 13:54
11/17 A kérdező kommentje:
10-es köszi! Akkor lehet tényleg csak még nincs meg a jó társaság! Nagyon szép a város, és az adyváros lakótelep is csoda! Tisztaság van és nyugalom. Nem úgy mint otthon az avason, ahol ellopják este a biciklidet meg üvöltöznek, megszúrnak…
2023. jún. 27. 14:44
12/17 anonim válasza:
10-es vagyok.
Adyváros, nem mondhatnám nyugotnak, ott is vannak kisebb atrocitások, de élhetőbb mint egy Avasi lakótelep. 2 hónapot éltem Miskolcon, az Avastól nem messze, de hazajöttem. Megkéselni Győrben nem fognak!
13/17 anonim válasza:
szabolcsi vagyok, itt a városkámból is ment el ismerős melózni az autógyárba, úgy tűnik jól beválik neki mert régóta van ott, előtte sok évet lehúzott itteni húsfeldolgozóban, szerintem mondani sem kell a különbséget... nekem még csak "szomszéd" miskolc avasi ismerős is leszól tréfásan szabolcs miatt, mintha az még tőlük is rosszabb lenne, pedig nem hiszem. nyugatról meg persze hogy a rengeteg rémhír miatt túlélőként kezelik a vadkeletieket :) én nem venném a szívemre, látom a környezetemet, ez jutott élettérnek, megpróbálok alkalmazkodni
14/17 anonim válasza:
Ne dőljetek már be neki. Ez megint az a kis f*szverő hülyegyerek, aki Miskolcot putrizza. Megismerni az írását. Hetente kiír egy kérdést Borsodról. Soha életében nem járt még itt. 🤣
15/17 anonim válasza:
Győrben sokkal több a cib a belvárosban, mint eddig bárhol másik nagyvárosban jártam, plusz kötekednek is, meg hozzádszólnak még ha be is van dugva a füled...
16/17 anonim válasza:
Alig varom hogy elmenjek gyorbol.
Ujvarosban lakok a sok kissebbseg kozott,nappal es ejjel is folyamatosan zaklattak es zaklatnak is.Persze volt ebbol peticio,Dezsmat nem is erdekli.
Inkabb ez a fiatalok varosa,megsincs annyi rendes program.Baratokkal regebben arkadba mentunk vagy lementunk a raba partra beszelgetni,mast nem tudsz csinalni,unalmas.
Ja es hagyjuk mar a munkalehetosegeket,persze GYARBAN barmikor talalsz allast.
17/17 anonim válasza:
Én Győr-Moson-Sopron megyében születtem és nőttem fel, egyetemről van olyan ismerősöm aki Nyíregyházáról származik és olykor poénkodok vele, hogy Vadkelet meg hasonlók, bár a részemről tényleg csak poén, amúgy nem nézem le az ország keleti felén élőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!